29

ГАДОРЯН

преди 6 години

Човек трябва да е много *** за да не прозре че краварите са едни долни печалбари и интересчии! За пари биха продали и майка си. Всички жертви на терора тежат на тяхната съвест! Но те съвест нямат. И приятели нямат. Само интереси и бизнеспартньори и послушни пудели. Ние сме от пуделчетата. Кротки и послушни.

28

САЩ са велики

преди 6 години

До Русия е великаРусия е поканена в Сирия от законното правителство на Асад.От кого са поканени САЩ?САЩ не се нуждаят от покана. Сега разбираш ли колко е "велика" страната на лосиона?

27

Атлас

преди 6 години

Няма заповед за ответен огън...........засега, ама скоро ще има..:)))

26

Путин е виновен!

преди 6 години

САЩ са световен терорист, който напада суверенни държави без разрешение от ООН и в нарушение на всички межднародни договори. САЩ избиха милиони в БИ и се месят във вътрешните работи на всички страни по света. Приятели на САЩ са уахабитите Саудитци - родината на Осама Бин Ладен, обучен от ЦРУ да убива руски войничета в Афганистан. Голямо рИване падна след атентата над Близнаците ама който сам си го направи... кармата ще им връща за още много неща!

25

Анонимен

преди 6 години

До Русия е великати що реши, че русия е велика? Щото има голямо жуже ли?

24

Анонимен

преди 6 години

руското посолство пак е раздало 2-3 щайги с рубли и *** си оплюха мониторите :)

23

До безродника

преди 6 години

За разлика от теб аз НИКОГА не съм превъзнасял държавен глава на чужда държава, без значение коя е, докато ти и подобните ти, за които целуването на чужди задни части е начин на живот и върховно удоволствие!

22

факт

преди 6 години

Както винаги-САЩ защитава терористите. Но има ли някой учуден.? Нали те ги създадоха.

21

Анонимен

преди 6 години

До АнонименС проституция са се занимавали какти и макти, може и ти да си се занимавал.

20

Анонимен

преди 6 години

21 САЩ не финансира Саудистка арабия , но печели от нея като и продава оръжия

19

Анонимен

преди 6 години

До ЪсатНовините все пълни със свалени руски самолетиа някои сами си паднаха от недоносача Кузя :)

18

Анонимен

преди 6 години

Оф безродния соршоидник с VPN-а пак е тук... Време е да обърнем везните малко.

17

Анонимен

преди 6 години

1 Естествено че ще бъде съден Милошевич , та той си е и виновен В кво ги обвиняваш Хилари И Обама , та той трябваше да се намеси в Сирия но не го направи

16

Отговор

преди 6 години

Диктатурата никъде няма шанс. Ще го разбере и Путин , но по трудния начин.

15

Анонимен

преди 6 години

Това е направо необяснимо, лишено от всякаква логика ... Не съм чувал за нещо подобно в цялата човешка история... Нападаш суверенна държава без да обявяваш война или да търсиш позволение от световните организации или ЛЕГИТИМНОТО правителство на странта. И изведнъж решаваш да смъкваш самолетите на конкретната страна, докато си на тяхна територия без да ти пука ?????? Това е все едно да започнат да смъкват бълагрски самолети, които прелитат над техните бази тук, в България, които са и български?

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонименамерикански ***, какво ни занимавате с някакви български к..ви пишман сестри отишли за пари в Либия? Американците запалиха целия Близък Изток, избиха милиони хора, отвориха бутилката на радикалния ислям, а Гейропа събира негативите (бежанци и атентати). Толкова ли сте промити и неграмотни, дори за американофили? Либия, Сирия и Ирак бяха много по-уредени страни от България преди краварите да се развихрят там! Тръмп се "бори с терориза" продавайки оръжие за стотици млиарди на СА

13

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 4,Какво направиха турците- свалиха руски самолет и убиха пилота! След това турски селища в района на свалянето на самолета- не останаха! По-късно руските ВВС "попогрешка" убиха трима турски военни! Не е основателно заради един загинал да се предприема мащабна война с хиляди жертви, която може да прерастне и в световна такава!

12

Анонимен

преди 6 години

Либия при полковник Кадафи беше държава,--------------------------Още един небългарин

11

Анонимен

преди 6 години

До ЪсатТи мозък имаш ли ? Су-22 на 100 години срещу ф-18 - бомбардировач срещу изстребител... Леле... и то смъкнат над собствената си земя.

10

PD

преди 6 години

Не са се защитавали! След сваляне на самолета са преминали в настъпление. Борба за всяка педя, щото по скоро ще има дъжава на подръжниците на Асад и коалиция и демократични сили подържани от САЩ. Този филм вече е игран, и въпроса в ответния отговор не е дали, а кога и как. И вероятно, ще там дето най малко го очакват.