23

с болка

преди 6 години

на сърцето за загубата на военен пилот и хеликоптер ще кажа следното:не са некадърни/напротив/,но много често преиграват.живея близо до база "Чайка".прелитаха над квартала на опасно ниска височина със немалка скорост,движейки се непосредствено един зад друг.сина ми,ловейки риба на канала също ги е виждал на малка височина явно умишлено да правят балтанка,както казват руснаците.сега е пълна тишина след инцидента.но хел-р Ми от същата база падна в морето,загребвайкки с винта вода и преди 89г.

22

Анонимен

преди 6 години

ТИКВЕНИКА&И КОМАНДА ДЕТО СЕ НАДУВАТ С ТИЯ ЩАЙГИ (50)МИЛИОНА ТЕ ДА МУ НАПРАВЯТ МАВЗОЛЕЙ (ТЯХНАТА МАМА ***) А НЕ КОЛЕГИТЕ МУ

21

!?

преди 6 години

Нормално до 40-те дни не се слага паметник на гроба и чак и пари да се събират...

20

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко дни имаше интервю с командира на Дръзки.И той и заместника му казаха,че вертолетът е ударил с перката носа на кораба!Кое е вярното?

19

Хахаха

преди 6 години

Поредната глупост made in Bulgaristan. Този народ съвсем е изперкал.

18

валери

преди 6 години

А от КАКВО е загинал пилота , като се замисли човек , то и без висше военно образование ще разбере , че май е бил прострелян !!!!!!

17

Борис

преди 6 години

Паметник на глупостта, самонадеяността, въздушното хулиганство и неспазване на препоръчителните указания за безопасност! Този пилот аз бих го сравнил със "джигитите" по пътищата които брутално нарушават правилата за движение, предизвикват и катастрофи с материални щети и невинни жертви... Това е истината! А сега правете паметника!

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Подобни инициативи обикновено идват от виновно гузни хора.

15

Анонимен

преди 6 години

Богата държава сме. Харчат се милиарди за изхвърлена от употреба техника която взема човешки жертви.

14

до 13

преди 6 години

Защо ? Да не е чисто нов купен от завода ? И тогава също може да даде дефект. То натовската техника нестава за нищо реално а само за изложение.

13

:) :)

преди 6 години

до 10втира употреба ти е мозъка бе пич, стига бла бла глупости..

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя " пантер" не беше ли купен по времето на Ненчев ?

11

комисионните

преди 6 години

Този, който е закупил хеликоптера Пантер, той да финансира паметника. От комисионните. Защото този Пантер не става за нищо!

10

Анонимен

преди 6 години

Драскате тук без да знаете причината за катастрифата с вертолета която никога няма да излезе наяве. Сигурен съм 100% , че пилота не е направил грелка а техниката е втора употреба. С такава скапана техника купена за милиони само за да прибере някой огромна комисионна ще стават още много катастрофи с жертви

9

Гюнтер

преди 6 години

Не мога да разбера с какво е заслужил ТОЯ,освен че е некъдърен пилот и можеше да убие някой цивилен,с толкова превъзнасяния!?!Герои ли ви трябват?Наемниците не са герои,те са потенциални убийци!И стига вече с ТОЯ!Вчера един падма от скелвто като санирал,него кво?!Майстор зидар ли посмъртно и немска мистрия!!!И не ме трийте пак,изказвам си мнението!!!

8

Анонимен

преди 6 години

От кога правят паметници на хора помляли 20 милиона лева?

7

Анонимен

преди 6 години

Направо да го канонизират за светец ко се занимават на дребно.

6

Анонимен

преди 6 години

Поредната глупост...

5

Анонимен

преди 6 години

Лека му пръст на човека.Доколкото разбрах обаче,маневрата накрая е за изфукване,тоест зорлем е разбил хеликоптера.И за тва да му направят паметник ?Напротив - трябва да се забранят подобни маневри и този инцидент да бъде цитиран като пример за идиотщина.

4

Момо

преди 6 години

Момент!Инцидента не беше ли именно заради пилотска грешка?Да се изчака разследването!