8

??

преди 6 години

Какъв месия е този Пинокио?

7

Анонимен

преди 6 години

Макрон има вид на човек, който ако недай си Боже станат някакви сблъсъци и размирици, ще му гледаш безизразната физиономия на някой хеликоптер или самолет, с който се изнася на безопасно място.

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИ какви са нормалните му реформи, освен чист популизъм? На едни обеща вдигане на данъците, а на други че ще им вдигне социалните. Рекордно ниската избирателна активнот и отхвърлянето на традиционните партии, за сметка на сбирщина с нулев опит, говори че Франция има огромни политически и обществени проблеми. По същия начин от отчаяние и безозходица е залитала Германия пре 30-те. Бъдещето не е светло, това е сигурно. А лансираният ***-социалист Макрон нищо няма да промени.

5

Анонимен

преди 6 години

Не виждам какво толкова странно има в този избор. През последните години хората от цяла Европа отявлено търсят някаква промяна. Досега промени се предлагаха от разни националисти, фашисти, путинисти и други такива, които очевидно за нищо не стават. И изведнъж, за първи път, се появява нормален човек, който предлага нормални реформи. Много ясно, че ще спечели!

4

Анонимен

преди 6 години

Първото изречение кърти мивки!

3

Анонимен

преди 6 години

Глупаците още вярват, че някой някъде някого избира и какво свърши Макараон. Франция се разпада и скоро французите ще последват Депардийо и ще емигрират.

2

Анонимен

преди 6 години

А какво стана с льоПена? Колко места спечели?Хахаха

1

Анонимен

преди 6 години

Макрон въобще не е нова личност в политиката! Той до преди няколко месеца беше член на социалистическата партия в кабинета на Оланд! Е, как социалистите да са претърпяли крах, като те мутираха (както безброй пъти са го правили) в либерали и спечелиха изборите! Всички десни които се радват на победата на Макрон, въобще не са десни! Този е левичар, атеист, глобалист, който мрази френския патриотизъм и отрича френската култура и традиции за сметка на глобализма. Човек на Ротшилд. Тежко на Франция.