100

до 101

преди 3 месеца

Те една по една девиците ще ти забият кола. споко.

99

Хасан

преди 3 месеца

Днеска в джамията и аз се помолих въпреки че не харесвам кръстоносците. Особено българи и гърци. Веднъж си бях харесал една българка а тя ми се присмя защото имам голяма брада. Тогава за първи път ми се прииска да извърша джихад срещу неверниците. Носа ми е крив, църен съм и всички ми казват че съм грозен. Затова намирам спасение в Корана защото там пише че като се взрива Алаха ще ми даде много девици.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Всички чуждопоклонници (като онзи мекия с англичаните) да се махат. Едно време се кланяхте на Русия, преди това ходехте зад труците, сега смучете евроатлантически уиове. Чуждопоклонници! Род и родина!

97

шерлок

преди 3 месеца

човека е бързал за литургия с буса и са му отказали спирачките голям проблем, голям тероризъм, смъкнал е стаклото и се е развикал мисюлмани ще ви избия дръпнете се затова е викал просто хората да се дръпнат че не може да спре, пхеййй значи търсите сензациии всичко си има логично обяснение

96

Viktor Make

преди 3 месеца

I atentatora e bil muslio

95

щъркел

преди 3 месеца

Всяка жаба да си знае гьола, в нашия няма място за антихристи!

94

Историк

преди 3 месеца

Християнския тероризъм има стари традиции на Острова.

93

меркел

преди 3 месеца

До Анонимен
какво става с континентална Европа, я ни обясни.

92

Анонимен

преди 3 месеца

англичаните не ги мислете - живеят на остров и колкото и да се колят, ще намерят начин да си решат проблемите. въпросът е какво става с континентална европа?

91

Анонимен

преди 3 месеца

what goes around, comes around. англичаните са го измислили. психопати навсякъде, обаче по-интересното е: какво стана с нравоученията на британците? как източно европейците не били толерантни?

90

валери

преди 3 месеца

А кой доведе мюсюлманите в Европа ????Това е изкуствено предизвикана омраза от хора с много пари и власт , които страшно се боят да не ги загубят и затова е необходимо страх и паника сред хората , които сами ще се откажат от своите свободи и права , ще се въведе военно положение и забрана на митинги и недоволство срещу властта и олигархията !

89

БХК

преди 3 месеца

Трябва да има джихад за всички не само иначе няма са сме достатъчно толерантни.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До Сурай 75
МАЛЧИ ВА!

87

нн

преди 3 месеца

"Ще убия всички мюсюлмани", крещял атентаторът" До тук доведоха мюсюлманите нещата в Англия. Щом като има акция, винаги има и реакция. Жалко, че има много мюсюлмани в Англия. Религията и джамиите са язвата в обществото. Там е причината. То не е от вчера или оня ден, то е растяло и сега му дойде момента да избухне. До преди година и на ум не им е минавало на англичаните за това нещо, но в джамиите бавно и неуморно са насаждали омраза и нетърпимост към християните. Ще разберат, но късно. Жалко.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Абе вземете покажете тази кръв ,хората по земята !кКкво ми показвате някакви крещящи индивиди . Или няма нищо такова ...по земята ? Измамници ! Ще покажете ама на мук .

85

БУДИСТ

преди 3 месеца

ДО 86:КАКВО НАТРАПВАМ? ДА СЪМ ТЕ НАКАРАЛ ДА СМЕНЯШ РЕЛИГИЯТА? НЕ НАЛИ? ТОВА СА МОИТЕ УБЕЖДЕНИЯ И НЕ ГИ НАТРАПВАМ НА НИКОЙ......... ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ВЯРВА В КАКВОТО СИ ИСКА

84

Dinosaurus

преди 3 месеца

До БУДИСТ
Имах пред вид, че на постовете ти не им е мястото при тази статия; но за хиляден път се убеждавам, че религиозния фанатизъм е адекватен с религиозна агресия, макар и даже със слово; учтиво те помолих да не си натрапваш убежденията в коментарите; обаче като си се разпалил, давай; аз поне спирам да те чета. Успех в "разясненията"... и по-кротко!

83

morelini

преди 3 месеца

И така не бива...това е другата крайност.Нямат вина тези мюсюлмани.Но това идва да рече че на някой им избивз баланса и са готови да правят мизерии.Лощо е когато използваш религията като причина да убиваш.Така е било и при кръстоносните походи,но все пак сме в 21 век,нали така....Изглежда някой хора живеят още по онова време...

82

Изет

преди 3 месеца

До БУДИСТ

Наиш къв будис шти дам

81

БУДИСТ

преди 3 месеца

ДО 82:ТИ НЕ СИ ЧОВЕКА ДА МИ КАЗВАШ КЪДЕ ДА ХОДЯ И КЪДЕ НЕ........... АЗ СЪМ РОДЕН В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИН СЪМ ПО ПРОИЗХОД ТАКА ЧЕ НЕ СИ НИКАКЪВ ДА КАЗВАШ КЪДЕ ДА ХОДЯ ДА СЕ МОЛЯ И КАКВО ДА ПРАВЯ....... ТИ ЗАЩО НЕ ХОДИШ В ИЗРАЕЛ? АЙДЕ ЗАМИНАВАЙ ТАМ ДЕ КВО ПРАВИШ ТУКА? ТИ НАЯСНО ЛИ СИ ЧЕ НАЦИОНАЛНОСТ И РЕЛИГИОЗНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ СА 2 РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!!!