21

Анонимен

преди 6 години

До инспектораИ каква точно е връзката с Брекзит? Да си забелязал румънци или поляци да праявт проблеми. Тези са си британски граждани, които с Брекзит и без него, все са си там.

20

Нова техника има

преди 6 години

Проникващо обсебващ видео терор има констатиран .Да се допроучат всички подобни катастрофи с ползването на ново програмно обезпечаване.

19

Анонимен

преди 6 години

малко е им. те са грабили тези брадати векове сега ще ги търпят. безплатен обяд няма..

18

Мдаааа!

преди 6 години

Докато островните политици се ужасяват и шокират вместо да направят нещо по въпроса, хората взимат инициативата в собствените си ръце. Всяко търпение си има граници.

17

инспектора

преди 6 години

главния виновник е Тереза Мей, щото преди обявяването на брекзит всичко си беше кротко и тихо а виж сега какво става, за да спечели вота тя е способна на всичко и само само да гласуват за нея

16

chach

преди 6 години

edno xx

15

Теофил

преди 6 години

И аз смятам, че единственото решение е забрана на тази религия в Европа. Тя трябва да стане напълно незаконна! Може да звучи нехуманно и недемократично но вероятно е единствната мярка.

14

Пустиняк

преди 6 години

Изредила се цяла пасмина *** да коментира, един не изрзил съболезнования. Загинал е човек, други са ранени, бе смачкани душици. *** каква била англия, какви били мюсюлманите, преди всичко *** гледа все да плюе. И... един гражданин на британската общност, примерно от пакистан НЯМА повече права от българите в кралството. Те могат да пътуват, но работното разрешително им е сложно, докато *** отива и може веднага да почва да работи и оплюва. Да се искарваш все жертва е МЕГА комплексарско.

13

:) :)

преди 6 години

а ние и румънците им бяхме трън в очите години наред, другите ги гледаха орез розови очилца, а сега.....

12

Българина

преди 6 години

Докато исляма не бъде забранен ще е така, ние в арабския свят църкви не строим и не емигрираме. Кой от къде е и ще е мирно и тихо

11

Анонимен

преди 6 години

Разбира се дИзраели е най- чист британец с еврейски произход. Било е съвсем нормално да защити османския халифат. За тях има престъпление, само когато се избиват евреи, гоите не са важни.

10

До Су 34

преди 6 години

дИзраели... името говори всичко произход, морал, манталитет...

9

ДБД

преди 6 години

Надигайте се Кръстоносци!Изтрепете тази ислямска зган!

8

Су 34

преди 6 години

Великобритания е наш враг. През 1876 г. след погромите на турците в България Лорд Дизраели в английският парламента е защитил политиката на Османска Турция и е заявил, че случаи на насилие над българите след потушаването на Априлското Въстание няма!!!

7

МАЯ

преди 6 години

ДОКАТО ЛИЦЕМЕРНИТЕ ПОЛИТИЦИ СТЕ САМО С МИСЛИТЕ СИ ,ТАКА ЩЕ БЪДЕ НЯМА ДА СПРАТ АТЕНТАТИТЕ!*** ! НЕ ИСКАТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ ЗАРАДИ БИЗНЕСА НАЛИ, С ОРЪЖИЕТО,ТАКА ЧЕ СТИГА ПРЕСТРУВКИ.....ТЕРЕЗА ДА СЕ МАХА НЕ СЕ СПРАВЯ!ЛИЦЕМЕРИ!11

6

Анонимен

преди 6 години

То ако я пита човек Мей, винаги ще каже, че е шокирана. Нея нали не а атентират?

5

Анонимен

преди 6 години

А колко време камиларите избиваха толерантни християни, от колко години, кокошко Мей? Оставихте шал??варите да вилнеят, направили джамии, центрове, сеят омраза и жлъч, тайно злорадстват за избитите "неверници". От години е така. Събуждат се заспалите англичани, пълни наивници и загубили всякакво достойнство като християни. Много търпяха я Англия, много. Ще се обърне палачинката и ще треперят шал,,варите, каквото повикало, такива се обадило.

4

Сирийският народ

преди 6 години

е силно шокиран от сваления вчера в Сирия, Ракка, сирийски самолет от ВВС на западната коалиция. Самолетът на ВВС на САА бил заплаха за безопасността на коалицията, която не е поканена в Сирия. Къде е тн международно право?

3

Anton kura

преди 6 години

Shokirani sa ????? Seriozno???Mai samo te sa shokirani, zashtoto jiveat na druga planeta. Az ne sum shokiran. S tolkoz riazani burgii kakvo o4akvate. Nas ni obiaviha za prosiaci i plebei a pribiraha bradatite ***......

2

Анонимен

преди 6 години

Аз пъкси мисля, че сие напълно нормално. Даже не знам, защо броя на атаките е толкова малък. На кой му дреме за това колониално блато Лондон. Както се казва, каквото си посадил, това и ще събираш. ИРА бяха по-идейни, все пак са взаимствали логистиката от ВМРО.