14

Киро Кюмюря

преди 6 години

шайката "еколози" (сега им видях физиономиите у фейса)- 16 на брой, се гаврят с цял град вече 7 месеца. Това не е никакъв парк, това е гюрлюк от саморасляци и купища ***!

13

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо този пущинак и змиярник се нарича парк?! Не от днес и не от вчера,а вече повече от 30години,никой не полага грижи за този район.Защо видните кресльовци-еколози и природозащитници до сега не отидоха нито веднъж да почистят,да облагодарят или да направят каквото и да е за да заприлича това място на парк?

12

Анонимен

преди 6 години

Заралии, заралии, друго си е неделя да си лющиш ракийка или да се излежаваш на дивана. В тва време, дъжд, студ, къде ще си мърдаш дрника да ходиш да им гласуваш. По-добре си ги псувай вкъщи пред телевизора! Гордият българин, умен, готин, кадърен, може всичко, ама все нещо и някой му пречи! Дано ви залеят с бетон сега!

11

Анонимен

преди 6 години

Заралии, заралии, надувате ни главите за мръсният ви въздух непрекъснато! А когато трябваше да защитите правото си за малко чист въздух-ПАС ! Браво на трънчани! Явно но Вас бетона Ви отива повече..! Чистито!

10

Анонимен

преди 6 години

До 9Ми защото голяма част от Българите не им пука особено и живят ден за ден. То за това и цялата ни държава е такава *** и никога няма да се оправим. Просто нямаме отговорна нация.

9

Анонимен

преди 6 години

Абе, заарлии, защо не се поучихте от Трънчани? Вие сте си дремали пред телевизорите и сте играли карти. Утре ще заприличате на София, с мръсен въздух и презаселване. Тогава ще се сетите за парка и дърветата, но ще е късно!

8

Анонимен

преди 6 години

Няма смисъл да се правят референдуми в държава която няма нация в истинския смисъл на думата. Да не говорим, че голям процент от хората в тази даржава са меко казано глупави.

7

Анонимен

преди 6 години

Проблемът в Ст. Загора е малко по-друг, от манипулативно представения. Доколкото изтече инфо в медиите, във въпросната местност има частна собственост. Превръщането в парк игнорира интересите на собствениците, обратно превръщането в застроена площ игнорира обществени интереси. Без да се изпада в подробности, ясно е, че хората не виждат преобладаващи предимства в нито едно от алтернативните решения и не взеха страна. 85% "за" прави само 12% граждани срещу частните интереси.

6

Анонимен

преди 6 години

Излиза че предишния кмет не е бил много глупав като е продал парка, просто е знаел че на хората не им пука

5

Анонимен

преди 6 години

В България са много завишени демографските статистики. Поне имаме 20% мъртви души по общини и по паланки. Като се включат и 10% в чужбина с несменена регистрация и 10% новостоличани също с несменена регистрация...Обаче да те питат искаш ли парк или бетон и да не си мръднеш дирника да гласуваш, заслужаваш само бетон в случая. Срамота за старозагорци. Мислех ги за по-прогресивни хора....

4

Анонимен

преди 6 години

Нищо чудно защото, избора на старозагорчани е нашите хора да ги направим милионери като си направят сгради и ги продадат или като им дадем черно на бяло милионите които сме им обещали.Важното е че сме им обещали да спечелят от ситуацията за сметка на народа.

3

румен

преди 6 години

Нещо не е наред.Или в пресата проблема е преекспониран или старозагорци са много загубен народ. Иначе не мога да си представя че само 1 от 10 ще си каже мнението за парка.

2

БРАВО

преди 6 години

Въпреки всичко и всички старозагорци казаха ДА на ПАРК Бедечка!

1

Фен

преди 6 години

Хаахахахаа , стар'загорци трябваше да се поучат от трънчанье , да си пазят правата , а не да ходят ЗА ГЪБИ , пффффф !