9

Борис

преди 4 години

Видях ги. Вероятно е заспал, поради напрегната работа преди това...

8

Анонимен

преди 6 години

Никога в катастрофа , неможе да се каже какво е станало. ..фактори много. Като мине разследването + очевидците ще е ясно.

7

Анонимен

преди 6 години

Една от причините е неспазване на дистанция. Втората причина напушен надрусан и всичко му е била на 6. Със 120 у час. На този широк път да се завреш под ремаркето на тира ето това не го разбирам. Ако беше се случило в дефилето да но пък там неможе да се развие висока скорост. Абе просто съдбата му е написана до там под рамеркето!

6

м даа

преди 6 години

На много шофьори им спират рязко или някой ти излиза из невиделица , но ако си спазваш дистанция и най- важното , ако събота и неделя , хората си почиват и тировете стоят по паркингите , както е в много държави , подобни катастрофи няма да са ежедневие

5

Анонимен

преди 6 години

Четири платна, по две във всяка посока с мантинелата между тях!..

4

Филе

преди 6 години

До Анонимен 2Отвори си Гугъла,там на снимките и виж че между мездра и Враца не е ДЕФИЛЕ.

3

бааа го

преди 6 години

Те това е специалист.....................по дограма!!!

2

Анонимен

преди 6 години

По тези дефилета и проходи ,като се лепне някой нетърпелив шофьор на ,,една боя разстояние и често резултата е това.Не ги разбирам тези/а те са много/които така се лепят.Пътувам често към Пасарел/за вилата/и вечно ще се намери някой нервак/обикновенно младок/ който ще се залепи на задната броня ,задмине ме на правата и после аз се съобразявам с него по завоите,заради,,возията газ-спирачки"

1

Анонимен

преди 6 години

Камионите не намалят рязко! Бог да прости загиналия :/