16

Eridol

преди 6 години

Offshorni feodalni mafioti...ste visnat na besilkata...

15

Дочев

преди 6 години

Лозан Панов иска да хвърли камък в жабясълия гьол,за да се раздвижат всички затлъстели животни намиращи се от години на дъното,където спокойствието им е пълно.Време е,българите да видят желаната от тях прозрачност в работата на тази отделна от обществото съсловна група.

14

11

преди 6 години

Ама това истина ли е-ти да видиш !!!!!!!!

13

Хасан

преди 6 години

Говорите врели некипели уважаеми Г-н. Възможно ли е в Б-я да съществува политици без да имат закрилата и на българското правосъдие. Та точно това е причината да не се иска промяна в съдебната и обвинителната система. Това е известно дори и на най-неграмотният българин.

12

Данъкоплатец

преди 6 години

И корупцията не трябва да има място в съда, но едва ли има некорумпиран съдия. Най-нечистоплътни са съдиите от по-висок ранг. Там са са осмърдели отвсякъде. И са арогантни, нагли, безскруполни.Недосегаеми.

11

АTAKICT

преди 6 години

НАЗНАЧАВАНЕ НА СЪДИИ ПО ПАРТИИНИ КВОТИ---ТОВА ЕПРАВОСЪДИЕТО В БЪЛГАРИЯ НЕМА КАК ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ПОЛИТИК МИНИСТЪР ПРЕМИЕР КМЕТ ПРЕЗИДЕНТ

10

Перо

преди 6 години

Този да не е прогледнал, като Лозан Панов?

9

дърто комуне

преди 6 години

На времето партийните секретари,когато говореха за светлото бъдеще, изглеждаха точно така!

8

Само питам

преди 6 години

Този статукво - бранител, да не би да ни казва, че във всеки доклад на "семейството" - критиките към съдебната ни система са просто блъф? Аз така го разбирам, всички промени досега били достатъчни и навременни и компетентни? Докога ще ги изтърпяваме, само питам, от какво сте направени че търпите тплкова?

7

Анонимен

преди 6 години

Милиционер,назначен от Мафията!При това ***:

6

нагло ченге

преди 6 години

Най-нагли са ченгетата. Некомпетентен , обременен от минало и подлизурско настояще--без никакви видими положителни резултати от дейността си- това е бг ченгето.

5

Джъстиса

преди 6 години

Тогава осъдете на първо време поне няколко политици за да ви повярват поне малкохахахааа

4

Анонимен

преди 6 години

Дам....политика не може...но задкулисни машинации...рекет...договорки...докладване директно на Баце...явно, МОЖЕ!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Кой го казва ??Политически най зависимия съдия решенията му са винаги политически мотивирани!Назначен директно от ББ , защото е некадърник и за нищо не става И винаги готов да му услужи.Във ВСС този беше твърдо в мнозинството поддържащо корумпираното статуквото и цаката.

2

Ром от затворо

преди 6 години

Вероятно Колев е имал в предвид , че с настоящото състояние на правосъдната система политиците няма да доживеят наровете в затвора. Затова лично се грижат той и Цацаров. Взаимно си пазят гърбовете. Просто мафия.

1

нормална нормалност

преди 6 години

То в България освен политика и социално слаби съдии друго няма!