12

Анонимен

преди 6 години

ТЕ МУ ГОВОРЯТ ТОЙ ИМ ВИКА "говорете и да видим аргументите"! И ТАКА ВСЕКИ МИНИСТЪР! ГОВОРЕТЕ СИ АКО СИ НЯМАТЕ РАБОТА, ГОВОРЕТЕ ПОЛИЦАИ, ГОВОРЕТЕ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИ, ЛЕКАРИ, ШОФЬОРИ, МОНТЬОРИ, РАБОТНИЦИ В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО.АБЕ ГОВОРЕТЕ БЕ, АМА ПАРИ НЕМА.

11

Анонимен

преди 6 години

Има и други стимули,казват се беанабол,анабол,стероиди наблъскайте ги всички да станат рамбовци.Или ги насърчете да напуснат и да идат в чужбина на строежите да видите,че ще направят обратното.

10

Н.

преди 6 години

МВР има умопомрачителните 45 000 души администрация. Да ги сведат до 15 000, да вземат още 5000-6000 полеви служители и да разпределят сегашните пари върху новата бройка. Ще са доволни.

9

реалист

преди 6 години

Радев, кога ще направим преглед и на парламента за да видим имаме ли нужда от 240 като теб.

8

Анонимен

преди 6 години

НЯМА СМИСЪЛ, НАПУСКАЙТЕ И ОТИВАЙТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ. НА ЗАПАД ТЪРСЯТ ОХРАНИТЕЛИ И ПЛАЩАТ ДОБРЕ

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонименмного правилно и не само полицаите, всички трябва да напускаме и да отиваме да работим за по-високи заплати за запад, докато още държат границите отворени, България скоро няма да се оправи не и с партиите от прехода

6

Анонимен

преди 6 години

Насила никой не ги държи, да напуснат и да отидат да работят за по-високи заплати ако намерят.

5

ВИЦ

преди 6 години

КАКВО СЕ РАЗВИ В БЪЛГАРИЯ ЗА 30 ГОДИНИ ПРЕХОД? КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО.

4

Анонимен

преди 6 години

И ние искаме пари без да се аргументираме. Може един - последните 10 г инфлацията беше средно 10-12% и не беше компенсирана. Това стига ли?

3

Анонимен

преди 6 години

Къде го намери Бицко този чук за министър, но военното у него е доста, а неразбирането на полицейските работи е много повече. След онази тетка която нищо не разбираше, този дървеняк ще довърши МеВеРето. Да не говорим, че назначава дървеняци - военни за заместници. И забрави за опит и умения. От сега си личи, че вече разбира от всичко.

2

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Чантаджиите в полицията са колкото...униформените.Като ги съкратите на половина,им увеличете заплатите на останалите.Впрочем,така се процедира в момента от власта на Тиквата и за българските пенсионерите;като заловят фалшивите с...инвалидни пенсии и тогава...пей сърце за българските пенсионери -ще цъфнат и ще...вържат с невиждани...огромни пенсии.

1

Анонимен

преди 6 години

Има и други стимули без увеличение на заплатите.Който не аресва баиря и с овцете,вкарайте монголи в полицията,облечете ги в униформи хубави,дайте им повече права,разрешете им допълнително да работят и им направете допълнителен влог за пенсията от допълнителната работа.