21

Пешо

преди 6 години

Нема ли кой да го гръмне този парен вагон?

20

нещо не разбрах

преди 6 години

Тия шушумиги не ме интересуват,интересува ме какъв е тоя парен вагон!?

19

Анонимен

преди 6 години

АЛО Горите са си царски. И СИ ги ВЗИМА. Но твойте НЕ СИ ги търсиш, що ТО не смееш.

18

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да се види царска работа.

17

u4en

преди 6 години

Да се знае - за всички злини в БГ са виновни комунистите!!! Знаем как заедно с Доган докараха царя ! Всичко беше за да попречат на Костов за 2-ри мандат! След Виденов комунистите никога нямаше да управляват а с царя и турците от 2001-2014. Комунистите и турците получиха власт за кражба . а Царя си взе имотите и до гроб ще живее в Врана !Такава е уговорката. А уговорката включва и нещо за което комун. не говорят...- Царя прекръсти бул. 9-ти септември и бул.Г.Димитров на Цар Борис..и Мария Луиза!

16

vvvalov

преди 6 години

Какво направи за България ? Доведоха го като месия . Излъга надеждите на тези , които му повярваха . Нагуши се като бурсук с малко свое и много държавно . Сега се перчи с чужда пита , без капка срам и съвест ! Гърците и Румънците натириха бившите си монарси с някакво си обещетение ....и бяха прави ! От " 800 дневки " файда няма , камо ли работа в полза роду ......

15

Анонимен

преди 6 години

Горите са си негови.Ти твоите гори що не си си ги взел.

14

Анонимен

преди 6 години

България е страна на безумията. Болшинството хора едвам свързват двата края, някои все пак се оправят някак си, отгоре върху тях шепа издокарани "царчета", мyтpички и други чaлгapи вдигат паради и се къпят в охол, без да са го заслужили с нищо.

13

800

преди 6 години

800 дни да пътуват с влака дано и глад немотия и мизерия и крадци да ги застигнат по пътя и да разберът през какво минава тоз народ години наред :))) да им се стори пътуването като 27 - 28 години демокрация объркана сбъркана измамна двулична

12

Анонимен

преди 6 години

До #13БТК, ЕРП, горите, малко ли ти се вижда!?? А за ,,експертите'' от Сити-ту, няма да отварям дума. Щото и за ,,Лена'' не ми се споменава. Изпечен крадец.

11

Анонимен

преди 6 години

КОЙ ПЛАЩА ???????? КОЙ КОЙ КОЙ

10

Анонимен

преди 6 години

Дано са се намерили добри хора да берат жилязу по линията на този влак...

9

до 12 Моля ви

преди 6 години

Какво е откраднал ? Той ли унищожи фабрики , заводи и селското стопанство на България ? Или седесаро- сороските демократични отпадъци ?

8

Бизнесмен с Ауди

преди 6 години

Тези хора защо не си вземат по едно Ауди, ами се излагат да пътуват с влак като простолюдието?

7

Анонимен

преди 6 години

ТИКВУН КРАТУНОВ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ С КАКВО ПРАВО САКСА СЕ РАЗИГРАВА ТУКА И КОЙ МУ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ!ТУКА ПО КОНСТИТУЦИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА А НЕ НЯКАКВА ГУБЕРНИЯ!КЪВ Е ТОЯ СИМЕОН?ЩО НЕ Е В ЗАТВОРА ДЕТО ЗАГРАБИ ГОРИ И ПЛАНИНИ/

6

Здравей Горски

преди 6 години

Цар пътува, а народ гладува и надува. Що ето? (българска действителност)

5

Анонимен

преди 6 години

България трябва да е монархия! Тогава ще хрантутим по-малко управници

4

Асанико бостанско

преди 6 години

Царю, вьзхищавам се на вашата прецизност гордост и уважението което получихте от кралските особи като гости поканени от вас.Честитя ви рождения ден с много дьльг хубав безпроблемен живот.

3

Анонимен

преди 6 години

И кой ще плати за този влак? БДЖ. нали са закъсали финансово, ние ли ще плащаме ексурзията на хората със,, синя кръв".?

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Нема такава държава !Един международен гешефтаджия е посрещнат и почитат като цар !На всичко отгоре е крадец присвоил имоти за милиони от бедна България.Глобалистична с неясен произход и омешани роднински връзки плод на които е недоразумението Симеон Хасан !Какво ли би казал цар Симеон Велики за това име ? ... :)