6

Анонимен

преди 6 години

До 2Не се коси! Всичко е до възпитание и уважение.

5

Анонимен

преди 6 години

Не всички работят в офиси.Други професии не са по-малко лесни.Продавач, също.Учител,също не е лесно да си.Доктор и прочие.Всяка длъжност има своята специфика. И начин на работа.Човешките взаимоотношенията са навсякъде.

4

Анонимен

преди 6 години

Образованието в случая няма особено значение, става дума за чисто човешки качества и в този смисъл една продавачка може да бъде по- добър родител от един професор. Когато умееш да търпиш чуждо мнение, да разсъждаваш, да можеш да погледнеш ситуацията от друг ъгъл, да се учиш от грешките си, значи си стойностен човек и съответно родител, дори да нямаш дипломи, и престижна професия.

3

отговор

преди 6 години

Нито съм обикновен , нито съм мъдър родител , а най-обикновен наивен родител , който се надява да прочете нещо съществено в поредната nлuткоумна статия , но , уви ,отново остава разочарован ! Че и препратка към друг mъn сайт - сакън и те да не изтърват паричките ...

2

Ти си бокл.к !

преди 6 години

До АнонименЩом наричаш майка си "посредствена и ограничена" ти си дори по- зле от нея .... Да беше намерила по меки думи за майка си .....Моята също не е професор , дори доцент или доктор не е .....а продавачка , но е дала и дава всичко от себе си според възможностите си ,без да лишава и себе си от внимание ... Благодаря й редовно ....

1

Анонимен

преди 6 години

До голяма степен и обикновените родители могат да бъдат полезен пример- детето от малко вижда какво е грешно и не трябва да повтаря. Аз, като отгледана от майка по учебник посредствена и ограничена, всеки ден се старая да не съм като нея.