21

sid

преди 6 години

Адвокатите са престъпници с висше образование,които защитават своите"братя по неволя"-кажи го престъпници без образование ,но с крадени или получени с измама пари.Адвокатите са най-мръсната прослойка на обществото.Нищо ,че използват закона,те го използват само за свое лично облагодетелстване.

20

sid

преди 6 години

Естествено,нашите адвокати изкарват всички престъпници с психични отклонения/но когато си пие бирата хич не е психично болен/Добре нека има психични проблеми,но да го затворят в психиатрията да се "лекува"за към 4 5 години.Там ще придобие без да иска психичните си проблеми.Хайде да видим тогава за каква присъда ще се борят добре платените неморални и престъпни адвокати.

19

валдес

преди 6 години

Пишман българи коментират тука, колко сте зле сами си знаете. От вас никаква полза няма и да се затриете никой няма да разбере.

18

видео терор има

преди 6 години

ПОлзват видео терор камери за обемно обсебване и моделиране на насилие..Има съобщение че се пробват нови програмни продукти за облъчване намиране на подходящи и пробване на дозирано насилие..Арести за виновните длъжностни лица монтирали видео терористична техника иска германия веднага..

17

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

И за религиозна омраза и "джихад" трябва да бъде съден иcлямизирания *** боклyк.Нека това дело бъде началото на деислямизацията на германия и европа.

16

Анонимен

преди 6 години

Не е расизъм, а нацизъм. Не е ннегър.

15

Анонимен

преди 6 години

До 9 АЛО И НИ СМЕ ВЪРВЕЛИ ПО ШИРОКИЯ СВЯТ ПРЕДИ НЕГО. УМА ПРИВАЩАХМЕ И ВЪРШИМ ДОБРИНИ.ТОЯ ДА СИ КАШЕ МУТИВИТЕ ЗАЩО РИТА ЖЕНАТА?

14

Пешо

преди 6 години

Неможе обвиняемия да е швед и да не обвинят някой в расизъм това са си коронни шведски номера!Ако и в Германия не осъдят тази *** ще ни се налажи до почнем да правораздаваме светославчовците!

13

Циник до Валдес

преди 6 години

Ъхъ...ти си един от малкото роми...научили се да пишат , и с достъп до интернет!

12

Истина

преди 6 години

Във затвора, и там да рита *** па да видим!

11

Анонимен

преди 6 години

"Провали се процесът срещу.........."АлоУуууу, менте сайтчето, как се "провали" процеса веее???Как се "проваля" процес в Германия??????Това да не ви е Бантустан-Бг та да се провалят процесите, А?Или се опитвате да облъчвате ПЛЕБСА, че видиш ли и в Германия се провалят процеси както в Бг срещу Гриша ганчев, Миньо Стайков, Огнян Донев, Прокопиев, купища политици и кой ли не?!

10

Какво

преди 6 години

Човека си е чист българин и сигурно е по разумен от повечето коментиращи тук. Баста.?Затова ли преводачката на турски език превежда,защото бил?...и незнае Български!

9

Наблюдател

преди 6 години

На тоз ако му отърва и македонец и марсианец ще стане :). Европейски ценности, какво да се прави, права и свободи само, а задължения никакви за ***.

8

Теди

преди 6 години

Кое му е разумното -че рита беззащитни жени по стълбите ли ? И е ром, макар че се опитва да мине за турчин.

7

валдес

преди 6 години

Вие да не би да сте расисти? Ако попаднете в подобна ситуация ще се молите на адвокатите, ама на компа сте много ербаб. Тръгнало момчето по широкия свят, без някой да му помогне, като истински варварин и прабългарин. Много по добър от всички вас останалите в бегето.

6

шматка

преди 6 години

До7Там където живее във Варна няма не само чисти ами и мръсни българи

5

валдес

преди 6 години

Човека си е чист българин и сигурно е по разумен от повечето коментиращи тук. Баста.

4

Десислава Дърев

преди 6 години

Колко адвокат ки има тоз и кой плаща за тях- Германският ХК ли?

3

шматка

преди 6 години

Аааа няма да ревете.Тази псевдотолерантност вие я посадихтеВреме е да берете плодовете

2

Наблюдател

преди 6 години

Когато извърши престъплението навсякъде се тръбите, че е българин. Сега не му отърва да е българин, тогава да се откаже от българското си гражданство и да вземе индийско.