9

12

преди 6 години

Законодателна програма, която да прекрати терора на кръчмите над гражданите. Окончателно.

8

Хахаха

преди 6 години

Добре че поне се опитват да направят нещо. Дали ще проработи е друг въпрос. Аз са си кажа мнението като завършил в чужбина туризъм и работещ в сферата. Туризъм се прави с ред, когато се отпускаш и не се притесняваш някой да те обере или камериерката да ти тършува из багажа в стаята.

7

vlady

преди 6 години

До Анонимен 6Сезирайте протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

6

Анонимен

преди 6 години

А за тия мотористчета дето реват по цели нощи из София къде да се обадим?

5

vlady

преди 6 години

До мани маниСигнали се подават до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян, за градовете в които има компетентни служители на Арменска Апостолическа Църква може и до тях.

4

BG

преди 6 години

В Италия фойерверки са забранени, защото супер замърсяват въздуха, а тука, да не казвам в хотела на кой в Пловдив, всяка седмица:)

3

мани мани

преди 6 години

Чудесно, а къде мога да подам сигнал ако не съм турист, а най-обикновен български гражданин. Щото колкот сигнали досега и да съм подал кел файда

2

Анонимен

преди 6 години

писхесх булгарски ... хахаха :)накрая и аз се обърках от толкова много транслитерации :) гошо полиглоТа :))

1

Анонимен

преди 6 години

signalitourism***government.bg ?!?!?!хахаха това на какъв език е написано последно :)или го писхесх на булгарски, или на английски, или на маймуницатакива мешавици едва ли ще помогнат на когото и да било .. .нито чужденеца знае български, за да запомни signali, нито българите знаят толкова добре английски, за да запомнят как се пише tourism. А и government също е много говорящо :)))абе личи си, че е помислено, спор няма :)