23

Историк

преди 6 години

До Анонимен 17 Че то останаха ли такива? Или столичани е в кавички?

22

Анонимен

преди 6 години

Днес, знам че има недостиг на кадри, но помислете дали журналистите ви могат да се научат да пишат правилно. Заглавията ви са прекалено селски, а съдържанието е с грешки.

21

ууу

преди 6 години

Някой пише за разумно решение на въпроса. От кого? От алкохолика ли" Той не нарушава официално закона, стои по цял ден на стъпалата пред блока, пие бира и събира другите като него. Всеки ден до 1-2 през нощта. Е на някой не му издържаха нервите и също поля с масло. Алкохоликът се премести 20 метра по-нагоре и гледа като прбито псе, но аудиторията му и шумът намаляха значително. Случката е отпреди седмица -Варна, Чайка, пред бл.23.

20

dsdsds

преди 6 години

Вероятно на въпросната площадка се изсипва половин София(С колите си, разбира се) и майчици седят до нощите, да си говорят глупости, докато децата им си играят.На някой местен човечец, невидял спокойствие откакто тая площадка е построена, явно му е дошло до гуша, най-нкарая.

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно, че в убийството в Холандия, съседите са видели, чули, снимали с камера, усетли , че нещо не е наред. Тук никой никога не вижда и не чува. Никой не прави забележка, защото агресивните се толерират. Я да има камери и родителите на чупещите детски площадки, спирки, автобусни седалки, асансьорни кабини и т.н да получат по един фиш за 5 000 лева да видите как набързо ще се приключи със свободията...но в България за да съществува безредието на най-високо ниво, се толерира и на най-ниско

18

Мънго Джери

преди 6 години

В България е в сила "Закон за защита на престъпниците и вандалите"!

17

ъхъ

преди 6 години

някой е направил забележка, друг е извикал полиция и е последвало отмъщението, тъжна картина, ама в България глоби се събират от нормалните хора, за останалите клиенти на полицията важи, че полицията е твърде заета и няма нито време нито средства.

16

Булгаристан

преди 6 години

Добре дошли в България, държавата в която мразим да ни е хубаво.

15

Men

преди 6 години

До MenМалко на шизофрения мяза, но ще си отговоря сам на себе си. 2 Милиционерчета явно не ми харесват поста и са ми сложили минус. Е така е залужават си не 15 а 150% увеличение и 300 заплати при пенсиониране.

14

Анонимен

преди 6 години

Столичаните пак показват колко са културни.

13

Историк

преди 6 години

Преди така ли беше?

12

Анонимен

преди 6 години

До 12, а ти "умник" от къде знаеш, че не е подаван сигнал?

11

Анонимен

преди 6 години

Тези потрошители са "били себе си"...

10

Анонимен

преди 6 години

Българите сами си правим магариите, народа си заслужава съдбата.Българи си драскат колите, претендирайки, че мястото под дървото е тяхно. Българи се бият по улиците след засечка с автомобил, надуват посреднош музики, непозволяваша другите да спят. Българи са работодатели, дето плащат 400 лева заплата, същите са и в парламента, и тея дето чупят пейки и мамят стари хора с ало измами. Те се бият в училище...

9

Анонимен

преди 6 години

ХХ, естествено че държавата е виновна. Ако бяха голобили пияндетата дерящи се посред нощ в площадката, те нямаше да си помислят да го направят отново, следователно не би се стигнало до разрушаването на площадката. Някои хора пред деня работят и затова им се полага нощен сън.

8

Анонимен

преди 6 години

Благодаря за идеята! Идва тъкмо навреме!

7

Men

преди 6 години

Ами сега ако в бг имаше полиция, вандалчетата вече щяха да са хванати, щяха да са си почистили и ремонтирали разбитата площадка и да строят 10-та нова със собствени средства и труд. Ноооо това е дискриминация, така че площадката ще си остане както е....

6

Анонимен

преди 6 години

КАТО ГЛЕДАМ ПЕЙ-КАТА ,ПО СКОРО Е ПОРЕДНОТО ИЗТОЧВАНЕ НА ПАРИ ЗА НЕНУЖНИ РЕМОНТИ 05

5

Анонимен

преди 6 години

Планирано и целенасочено. 100% гледат от страни и се забавляват. Такива не в затвор, а в психиатрия трябва да се вкарат.

4

ХХ

преди 6 години

Пак ли държавата е виновна? Или говедата населяващи територията?