23

АМАН от наглеци

преди 6 години

През 1997 подставиха на власт Иванчо Костовия за да замете следите от кражбите за стотици милиарди живи долари оставили БЪлгарите в БЪлгария без работа и без доходи

22

Има лош опит

преди 6 години

НАвремето нагли крадци подставени на власт от ДПС и БСП начело с крадеца ЖАн Виденов ограбиха банките,последва блокиране на кешовите плащания и хоп хипер инфлация за тотално ограбване на спестяванията на гражданите и оборотните средства на десетки хиляди фирми.

21

Анонимен

преди 6 години

Още 2млрд на годишна база, отмъкнати от българите и изнесени в Европа.

20

Анонимен

преди 6 години

Банкерското лоби в действие. Комисионата е много сладка.

19

Анонимен

преди 6 години

До 15България не е водеща сила в света в много области, но в областта на източването на карти сме в челните места. Явно нямаш много пари щом си ползваш картата. Моите карти ги унищожавам веднага след като ги получа.

18

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече се ограничава кеша толкова повече ще се ограничава и сивата икономика.

17

Анонимен

преди 6 години

Хахаха. Най-големите крадци искат да останат големите кешови разплащания, за да могат лесно да движат корупционните схеми. Това с таксите на банките е глупост. Таксите за теглене и внасяне в кеш са в пъти по-големи от таксите по преводите.

16

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** Горанов - на бесилото!Ами те капе вече лихва на баМките, тва е положението - никой не ще да "купува без пари, а да връща двойно ресто"! Да си свият печалбите, и да се примирят, че лапачката им от кредити - свършИ, беше то каквото беше!пп Ета как много бързо рейтинга на Боко може много да окапе, като "ледена висулка през април"

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Плащането се отразява за секунди. Няма смисъл да се ходи до банката при наличието на карта с пин код.

14

Джедай Мастър

преди 6 години

Нека го направят, но банковите такси да ги покрива бюджета. Не като сега - за 1 лев превод - 7 лв. такса примерно.

13

ще кажа само

преди 6 години

Ченгесарски неофашизъм в действие

12

аььаьаьа

преди 6 години

Ще се пуснат ваулчери по 500лв. Купуваш в магазина ваучери , после с тях стока. Всяко нещо си има решение. Ако искат да стимулират плащания по баков път, могат да спестат 2% до 5% от ддсто. Примерно, ако платиш с кредитна карта ти връщат 5% от ддс данъка. Така ще стимулират покупвателната способност и държавата ще печели повече от ддс. Като има повече банкови транзаксий , ще има повече бели пари. Банките ще могат да оптускат повече кредити, хората ще имат кредитна история по-голяма.

11

Анонимен

преди 6 години

Поредното недоносче на мачкащият тодоровите ушаци и неговата компания. Това от сега е ясно, че няма да работи и има как да се заобиколи. Типично за тази шайка некадърници.

10

Анонимен

преди 6 години

До от ХМти май не си чувал за счетоводство а? 4х 500 няма.

9

от ХМ

преди 6 години

Ако се приеме и търговците са умни ще имаме цени от 4 по 500лв или 3 по 500лв.Всяка глупост си има решение.Има и едно хубаво нещо ,ако кажеш ,че банката не ти е превела пари за сватбата и може да са спасиш.А тези са взели 5 по 500 лв в кеш на калпак за да го пуснат това злоКонче.

8

ХМ

преди 6 години

Добре ,една глупост по-малко!Само се чудих как ли обикалям по банките ако реша да започна ремонт и смяна на мебели и техника.

7

Анонимен

преди 6 години

и кво, харесваш си телевизор и айде първо до банката да платиш, после чакаш до другия ден плащането да бъде отразено и чак тогава си вземаш телевизора. Пародия!

6

Анонимен

преди 6 години

До 1ако на някой му е неудобно може да разплаща през банка дори ако става дума за 13 стотинки. Крайно неудобно е да търчиш до банката по няколко пъти на ден. А на интернет банкирането му нямам доверие.

5

анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ Е ЗА УДОБСТВО НА КЛИЕНТИТЕ ----ТЕ И СЕГА ПЛАЩАТ С КАРТИ ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ИСКАТ ЗАЩОТО ПОДКУПИТЕ И РУШВЕТИТЕ НЕМА КАК ДА БЪДАТ ДАДЕНИ НА РЪКА ЗАЩОТО И БАНКИТЕ ЩЕ ОТПУСКАТ КЕШ ДО 3000 КОИТО ПАРИ СА ДНЕВНИ ЗА НАРОДНИТЕ ИЗБРАННИЦИ

4

Анонимен

преди 6 години

Идеята е добра но измислете закон, който да задължава търговеца да има пос терминал. Смешно е заведения и магазини разположени в центъра на среден по големина град да приемат само кеш.