6

Анонимен

преди 6 години

живял съм там едва 6 месеца но наистина не ни смятат за долно качество хора а и добре плащаха

5

Анонимен

преди 6 години

И кво гърция???

4

Анонимен

преди 6 години

сестра ми затова не мърда оттам вече 6та година, а беше къде ли не - италия, норвегия, швейцария, гърция, кипър...за малта каза, че съчетава всичко каквото иска от едно удобно място за живот - английски език - официален, работа в туризма и в казината - неограничена, данъци и цени ниски, заплати - на европейско ниво, слънце - почти винаги, хора приятни и добронамерени към българите, смятат ни за работливи и честни (не както в гърция), среда и приятели много, каво повече му трябва на човек..

3

лакардии

преди 6 години

До Анонимен Това за светлинните години го обсъждай в кръчмата на село. Малта е малка островна държава. Половината население са близки или далечни роднини. Знае се какво става. Ред и граници се поддържат лесно. И главното - не са били 500 години под турско робство, ами са ги владеели все цивилизовани държави.

2

Анонимен

преди 6 години

може да е малка, но малта е на светлинни години пред нас, там почти няма престъпления. а убийствата са 2-3 на година и всички медии пишат месеци наред за тях.

1

Момо

преди 6 години

"80 BMW от 4 и 5 серия били подарени миналото лято на правителството за европейското председателство от малтийския клон на баварската фирма, която е официален спонсор на правителството за председателството."Хм... А у нас кога?