9

anonimen

преди 6 години

sanirovkata steropora gori i ot tam po stenite ot apartament na apartament i nagore kvo ima da razsledvat gola tuxla ne gori

8

Анонимен

преди 6 години

Кенсингтън и Челси са едни от най-скъпите райони в Лондон. Къде къде по-изгодно ще е на лендлорда да построи гъзарски апартаменти и да ги продаде по милион паунда всеки. Нови 24-30 етажа, да кажем 120 апартамента и повече, че тази сграда беше голяма и ето ти. От застраховката ще се прибере също добра сума, както и ще покрие клеймовете на пострадалите - воала! Докато се докаже, че не са сложили изолация, а подпалка ще мине доста време

7

Анонимен

преди 6 години

Ето на тези Лондончани може да им се признае че са от най "умните" и задават "умни" въпроси. Колко пъти да ви казват че на тази сграда и е правен ремонт за 10 000 000 паунда и е санирана с пластмасови плоскости!?! Ха познайте как гори пластмаса и колко време и трябва да погълне цялата сграда?

6

socialen

преди 6 години

Поредното доказателство, че свиването на Държавата в полза на Пазара, отпадането на регулации в името на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита, саморегулираща се сила, водят до катастрофи и безценни жертви. В англосаксонския свят липсват много регулации. Една от тях е противопожарното обезопасяване на сградите, което е предоставено доброволно на собствениците. Плачевният резултат се видя.

5

Анонимен

преди 6 години

Нали се видя как.Тия кpетени вътре вместо да пълнят кофи и да ползват всяко налично средство за гасене на пламъците си правеха селфита и клипчета за да ги пуснат наживо във фейса и инстаграм.После когато пламъците се разрастнаха почнаха да се блъскат по стълбите и асансьорите като животни.Естествено когато всичко гореше и просто нямаше смисъл.На тоя свят има закономерности.Като вместо да гасиш с маркуча,пожарогасителят или кофата си правиш клипчета и селфита в горящият коридор изгаряш.

4

Анонимен

преди 6 години

Кой ги запали тия?

3

Циник до 2

преди 6 години

...ми не! Такава е била волята на аллаха!

2

Анонимен

преди 6 години

Топлоизолацията най вероятно.

1

Циник

преди 6 години

Да питат Садик-хан!