17

това е

преди 6 години

Комисията за вътрешни работи на Европейския парламент подготвя бъдеща война на континента Европа.

16

Deutschland

преди 6 години

***-емигранти плюят по хора, които също като тях търсят щастието само заради цвета на кожата или религията им. *** са с една вежда и IQ на шимпанзе, но със самочувствие, че са нещо повече от останалите, което само доказва ниската им интелигентност.

15

Deutschland

преди 6 години

***, грабвай парцалите и отивай в Русия, дом на най-голямата Джамия в Европа и пълна с казахстанци, таджикистанци и чеченци. Само да не се върнеш после с подвита опашка, като Депардио? Много сте ми смешни истеричните емигрантчета. Вместо да благодарите че са ви приели, вие плюете по ръката която ви храни. Затова българин е *** дума в цивилизования свят. Лоши, зли и расисти на всичкото отгоре. Нищо, че повечето сте с една вежда и IQ на шимпанзе - *** се мисли за нещо повече от останалите.

14

Deutschland

преди 6 години

Германия е велика, еврото - стабилно. Бежанците, които търсят закрила от война са добре дошли, а на нацитата във форума им пожелавам никога да не се сблъскват с ужасите на войната и да не се превръщат в бежанци за да ги видим!

13

Таси

преди 6 години

До 14-Оцелелите ще живеят в анклави,докато могат.Справка-индианците в Америките.

12

До 14

преди 6 години

Ние не сме животни. Дори и да имаме някакви подсъзнателни инстинкти за въпроизводство и начините на осигуряването му, на това ниво те винаги ще са в сблъсък с инстинкта за самосъхранение. А точно този инстинкт в момента работи също толкова лошо, колкото и желанието на европейците да отглеждат повече деца. "Бежанците" решават проблема дотолкова, доколкото просто ще изместят коренното население и то постепенно ще измре. Въпросът е какво би се случило с частта от цивилизованите хора, която оцелее.

11

комитата

преди 6 години

В ЕС като гледам нещо положително от 2-3 години не е направено ако искат и апартаменти и коли да им раздават на бежанците -в момента им се връща тъпкано////

10

Анонимен

преди 6 години

Наистина много пъти съм се замислял за мотивите за предизвикване на пришествие на народи. Не откривам друга причина, освен това, че цивилизованитв са осъзнали че цивилизацията и интелектуалния прогрес намаляват популацията. За това са им нужни хора на средна възраст, които няма как да се цивилизоват поради възрастта си и културните си особености, които ще гарантират възпроизводство.

9

Мусли

преди 6 години

Що не завреш пророчествата там от където изхвърляш ненужното от това което си консумирал/ разбирай -поемал орално

8

Българина

преди 6 години

Ако европеец кореняк сгази лука отива на ***, но мръсни четгари незаконно цъфнали на чужда терирория, след 10 г безчинства и лентяйнстване ще ми станат равни по заповед на хитлеристите от ес.

7

do zinik

преди 6 години

slu4ajno da si vuv fa3a "maniq"

6

Анонимен

преди 6 години

Те добре, че почнаха да ги връщат, че както се бяха запътили...

5

Какво...

преди 6 години

Каква полза са европейските правителства, които трябва да се грижат за това, което е в най-добрия интерес на местните народи, а вместо това е по-загрижено за нашествениците?Защо светът трябва да бъде завладян само от онзи, който възпроизвежда най-бързо и най-безотговорно, изтривайки всички други уникални култури в този процес?

4

Как

преди 6 години

И как точно ще ги накарате да си тръгнат след 5 години?С песни, с танци, с цветя, с мечета и прегръдки или ...Веднъж в държава на ЕС няма да си тръгнат никога!Подписвам се!

3

Анонимен

преди 6 години

През тва ще са докарали цялата рода 50-100 човека и ще са направили по 20 деца.Нали имат по 5-6 жени.Тва автоматично ги бетонира завинаги на социални помощи в Европа.Европейците са си виновни защото гласуват за политици които обичат бежанци.

2

Анонимен

преди 6 години

Поредната гавра с нас. Че то ние нямахме такива права преди да влезем в ЕС. Третираха ни като трета ръка хора, не че сега е по-различно де.

1

Циник

преди 6 години

Цитат: "...и така бежанец ще може да живее 10 години в ЕС, след той трябва да кандидатства за гражданство..."ЕС е организация, която работи против собствените си граждани! Преди 2015 и бях тотален фен - сега "стискам палци" да се разпадне по-бързо! 10 години ще ГИ храним...10 години ще ни трепят - и след това....СЪЩОТО - НО С ПАСПОРТИ!ОГЪН ДА ГОРИ ЕС!!!