111

Анонимен

преди 6 години

*** не само че е ***.де..рас.. тче, ами е също тси..гъ..нин. Уф, язък за Ирланидя. А пък сега ще има и няква обратн ... на в Сърбия.. Леле, докога? Не може ли да върнем дъгата обратно на децата?

110

Анонимен

преди 6 години

А нас като ни управлява хетеро мъж сме цъфнали и вързали. Погледнете къде е ирландия и къде сме ние.

109

уточнение

преди 6 години

Пост 141 е за Един българин

108

хетеро

преди 6 години

Отявлен защитник на гейовете сте. Не им симпатизирате , вие ги защитавате , което само по себе си говори за същностното ви АЗ.От тук насетне сте ясен и е излишно излагането на тези.

107

Deutschland

преди 6 години

И какво като е гей? Ще спите в едно легло с него ли? Ирландия е десетки пъти по-уредена страна от Северна Нигеря с ракети. Както в Нигерия вярват, че ако спят с бяла жена ще се излекуват от СПИН, така и в Северна Азия и в Ганьоландия вярват, че ако Премиерът е гей, ще станат и децата им гейове. Примитивни общества пълни с малки хора :)

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 141Абсолютно точно! Най-лесно се манипулират хора със зависимости.

105

Анонимен

преди 6 години

Новият световен ред слага такива на отговорни постове защото са най-лесни за манипулиране.Пример-Меркел.

104

Ха!

преди 6 години

Прилича ми на Радан К

103

az

преди 6 години

Какво се случва? Някаква мoда ли има хора с различна сексуална ориентация да се избират за ръководни държавнически позиции или просто в момента техния процент е много голям?

102

Анонимен

преди 6 години

пояснение към пост 160

101

до 157

преди 6 години

Един българинФакт е ,че много не до там нормални/ извратени/ се считат за по- пробивни в политиката и изкуството.Хора от различен пол на възлови места са доказателство.Уважавам предпочитанията на ген- представителите , но не и да се афишира с това.Те твърде много знамена развяват в тяхна полза.Вие като нормален сте твърдо за не до там нормалното.Съмнителен сте ,нали?

100

Анонимен

преди 6 години

Не виждам какъв е проблемът. Колкото повече обратни, толкова повече мацки за мен.По принцип най-големите хомофоби обикновено са латентни гейове, които искат сами себе си да убедят, че са хетеро. Доста кофти живот е това.

99

Анонимен

преди 6 години

Занимавай се и ти с политика, кой ти пречи. Те ти ВМРО, засилвай се натам.

98

Анонимен

преди 6 години

Българските ов.це пак не могат да коментират по същество! Голям праз какъв е! Важно е каква политика ще прави, добре ли ще е на гражданите! У нас като няма такива (ужким де) защо българите само плачат, а и са все още на "първо" място по бедност!

97

Анонимен

преди 6 години

Ако станем още 2-3 милиарда повече, наистина ще дойде краят на света. Просто няма да има място за всички. Дори да има храна и вода, място няма да има.

96

факт

преди 6 години

За да прсперираш в Европа сега, трябва да си гей /лезбийка/ травесит или педофил с неевропейско потекло

95

Пухчо

преди 6 години

Нормалните считат за ретро , извратените за нормални.Не деградираме ли? Това не е промяна на ценности, това е стремеж за промяна на природата. И тук човека ще направи генерална грешка , защото тя не търпи вмешателство и последствията са гибелни.

94

Очакващ

преди 6 години

Идва края на света хора, идва.

93

Тинев

преди 6 години

Хора, слепи ли сте, глухи ли сте? Не проумявате ли, че изврате*няците в Европа се вихрят както си щат?Искате ли ВАШИТЕ деца да Ви зарадват с внуци?Искате ли те пък да Ви зарадват с ПРАВНУЦИ?Защо позволявате тогава на тая из*м*ет да руши бъдещето Ви?Защо?

92

Анонимен

преди 6 години

Ми то и тук все такива управляват. Какво ново ни казва авторката на статията?