61

Марияна

преди 6 години

В началото наистина повярвах, че е бита. След като видях вече почистените рани ми заприлича на обгорено. Само се загледайте в раните. Тези рани не са от побой!!! Няма как да се получат подобни рани, ако някой си упражнява боксьорските умения (както тя се изрази) по лицето й. Това е абсолютно ужулване. Вижте в каква права линия са раните, загледайте се. Ако беше бита щеше да има доста синини, а тя няма нито една. Много съжалявам, аз също повярвах на въпросната дама, а сега съм бясна.

60

Анонимен

преди 6 години

шведската полиция не е намерила доказателства, че той е причинил травмиете по нея, а ред хора са я видели да се налиав с алкохол като казачака, и да се държи неадекватно, търсейки конфликт. Съвсем спокойно може и някой от обидените от нея на сватбата да я е натупал.

59

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера - той я бие, и тя стои при него?????????

58

Анонимен

преди 6 години

жената може да е пребита, но дали е от шведа - това не е ясно. може дори да е платила да я пребият, за да му измъкне пари.

57

Анонимен

преди 6 години

Ееее,ако и това е вярно Санито си го е заслужила,аз гледах и по Нова интервюто с нея,честно не знам на кого да вярвам.Най-добре ще е да се отнесат и двамата към Холивуд,прекрасен материал за филм,изтъркан сюжет,но има хляб.А от мен един съвет към Сани,занимавай полицията с твоите проблеми,това за мен е мазохизъм.ЧЕСТНО.

56

Коментатор

преди 6 години

Има гримьори които правят чудеса. А българските кифли са дузина за 10 стотинки както казват американците.

55

Анонимен

преди 6 години

И аз смятам, че шведа трябва да бъде съден и момичето да получи солидно обещетение.

54

гп

преди 6 години

Какви сте *** и зли..... жената е пребита. Никой не го заслужава. Очевидно е проявила доста смелост да се покаже така и да разкаже всичко! Знаете ли през какво преминават жертвите на насилие - побой или изнасилване? Това е отвратителен и много изтощителен емоционален и ментален процес. Сигурна съм, че й е било много трудно да излезе на показ, това е зов за помощ, какво я плюете, грозни сте!

53

Анонимен

преди 6 години

Аз мисля, че тя е права в твърденията си.

52

Анонимен

преди 6 години

Според мен тази е наркоманка и на наркоманки не вярвам аз .Способни са на всичко заради пари .Естествено че в хикс фактор има дилъри на дрога !

51

валентина

преди 6 години

е аз НЕ познавам насилник,който да си признае за деянието..***

50

Вичко

преди 6 години

А, ве, коя е тая, ве? Пак ли някоя супер-звезда, която пее по баровете?

49

Анонимен

преди 6 години

не е била бита тази. Прави се на интересна за да събере някое друго участие. Виждала съм бита жена, зная и как реагира после една жертва на насилие. Тази не е такава

48

Анонимен

преди 6 години

Детето ми е много буйно. Нон стоп е в движение. И много обича да се катери. По цялото тяло имаме синки. Няма как да кача тука снимки, иначе ще се види ясно разликата мецду синка и боичка. Това си е размазан грим.

47

Snorky

преди 6 години

Пребита друг път! 100 %-ова ПИАР акция.

46

Препатил

преди 6 години

Не се занимавайте с жени! Ако искате секс вече почти всички се продават. Особено младите и хубавите. Брак и деца изобщо не са ви нужни. Знам, че няма да ми повярвате, но те са пълна илюзия и то такава, която ще ви струва много повече от това, което можете да си позволите, като ядове, нерви и финанси, какъвто и да е капацитетът ви!

45

Анонимен

преди 6 години

от уважение към жертвите на насилие не трябва да и се споменава името. както на другите имената се скриват и влизат в хрониките само с първите букви от имената. тогава рекламната и цел ще отпадне.

44

Гого

преди 6 години

До Х факторСега по БАйТи я дават с Венета Райкова. Съвсем "автентично" бита си е. Късметлийка е, че там е баща й, брат й и има кой да й помогне. Какво ли става с други наши българки, без близки наблизо и малтретирани от пияните шведи. Бая селяния си има и по западните (хеле по-северните, по-алкохолизирани) страни. То, бай *** им е на нивото, не сме нито по-напред, нито по-назад...

43

призив

преди 6 години

Оставете вещи лица да си свършат професионално работата по този случай! Само с "лични мнения" на copocoидни ***, нещата няма да се решат :)

42

Цар Алкохол

преди 6 години

типичен нашенски *** алкохолизиран,пълно е с такива вечр като се поогледм по заведенията и улиците...