51

Не го е срам!

преди 6 години

Ама само какъв лош студент, да показва корупцията в родното образование, не го е срам!!!Там са завършили всички родни политици, мутри и фолкпевици! ТОВА Е ПРЕСТИЖ! А реакцията на този измислен ВУЗ, си е доста типична за гореспоменатите.

50

Пълен шаш!

преди 6 години

Нямало да анулират изпит, защото студентите БЕЗ НИКАКВИ ЗНАНИЯ, ПОЛУЧИЛИ ОЦЕНКИ (3) и (4) за ПРАЗНИ ЛИСТОВЕ не се били оплакали!Каква точно е държавната субсидия, давана на УНСС? Това са пари от нашия джоб на данъкоплатци и на нас не ни е все едно дали някой там подарява оценки на хора, които нямат знания!Студентът Кезим Медев има ли знания или няма? Той се е борил за ВИСОК УСПЕХ, едва ли е отишъл на изпит неподготвен! Знанията ли са важни или това, че е отсъствал няколко пъти?

49

Анонимен

преди 6 години

"Няма основания за анулиране, тъй като никой от студентите не е подал оплакване, обясни ректорът проф. Статев."Значи утре като застрелят Х пред полицейското управление, разследване и процес няма да се проведат и виновният няма да се накаже, защото "никой не е подал оплакване"!О, свещена простота /в случая - простотия/!Това не е ВУЗ!Това е клоака!

48

Анонимен

преди 6 години

Като възпитаник на УНСС, мога да кажа че там е пълна пародия на университет. Не знам защо се води елитен и най -добрия икономически университет в БГ, при това положение си представям какво ли е в другите. Скоро в БГ ще важи правилото като знам какъв съм инжинер, ме е страх да отида на лекар. Учих в Лондон магистратура и мога да кажа, че разликите са, че няма прилики.

47

Lan

преди 6 години

Чай бе, СЕГА се сетиха, че той бил нередовен, щото се размириса! Като не е имал правото да се яви, ЗАЩО е допуснат! За реда на провеждане на изпита следи преподавателят, не студента. Каквато и *** да го изкарате, ТОЙ има смелостта да каже истината! И колкото и зле да е иначе като човек и студент, той е само един човек - може да си е зле колкото иска! Вие обаче сте институция, която възпитава и обучава хиляди хора! СРАМ!

46

Вуйчо

преди 6 години

Добре дошли в София и Студентски град!!!

45

Анонимен

преди 6 години

Няма основания.....??? Не.....

44

Анонимен

преди 6 години

Където и да учите икономика все ще сте без работа .. На запад пълно с такива завършили икономика , бизнес BWL ..

43

Анонимен

преди 6 години

Младите и красивите им писна от тая схема и вече директно учат в чужбина. Тук остават тия, дето ги мързи и са готови и на ниска оценка, само да не се наложи да пишат.

42

Анонимен

преди 6 години

По света висшето образование не е цел номер 1. С някакви други обучения 1-2 години и имаш професия. В България вИшо на кило, имитация на знания и дейности. Пари на вятъра. После камериерка в хотел. Средно образование с остарял ненужен материал, след 12 г. учене, трудно пишат младите хора, за направен експеримент показва как не могат след 12 г. да напишат здравей на английски. Това е потресаващата статистика.

41

Анонимен

преди 6 години

Добре дошли в България.Ръководещите порочната система я защитават, овчиците си траят и кротко прибират бележника с тройките в задния джоб. Едните получават паричките, другите диплома.Икономиката получава едни дембели, дето са свикнали да получават лесно неща и да не дават никакви усилия.Супер направо.

40

Анонимен

преди 6 години

Значи е редно в стил соц. да се случват безобразия, но обществото да не знае и те да не се раздухват. Само за тези разсъждения и този трябва да си тръгне. Аман от замитания под килима. Изправяш се пред обществото и казваш, че това е безобразие, поздравяваш публично студента, а не го наказваш. Бориш се университета да бъде на ниво и да има европейски стандарти. Намираш начин тези случаи студентите да ги казват, а ръководството да ги решава.

39

Анонимен

преди 6 години

Тъй като от младото поколение 80% са завършили икономика затова образованието , университетите всичко им е криво защото не са станали началници , дупедати , министри , банкери.. станали са магазиери , телефонисти в аутсорсинга и др.негодяи За такива всичко им криво , Бтлгария , българите , комунистите и хан.Аспарух

38

Анонимен

преди 6 години

До До 35ТАКА Е ТАКА Е НЕОТРИЧАМ!!! И МЕН МИ НАПРАВИ ГАДНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ НА ОСТАНАЛИТЕ 2-*** ДЕТО ПИСАЛИ И ТУРА ПО ЕДНА 2-КА :D ЯВНО Е ИСКАЛА ДА ГИ РАЗКАРА НО ТЕ СА УПОРСТВАЛИ :DИ ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА НЕ Е ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ :D НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМА СТРАНАТА НА КЕЗИМ 18 ГОДИШНИЯ КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК КЪМ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГРАБ УМОРИЛА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВСЯЧЕСКИ!

37

Chukai sarpa

преди 6 години

Basi korumpiranata bulgarska arogantnata sadebna ministerstvo, monsteri i mvr...pfff...mafia medii, mafia ns, mafia ms...mafia banki...pfff...

36

ognyanz

преди 6 години

Висшето образование у нас не е дорасло за академичната автономия, която се дава на университетите. Трябва законодателна промяна, с която автономията да се ограничи, за да не се допускат подобни абсурди, като на този изпит.Къде са сега младите и красивите да протестират пред Народното събрание и да искат промени в закона за висшето образование?

35

Анонимен

преди 6 години

Е това се казва ВУЗ! Ниво и престиж.Момчета и момичета, имайте малко достойнство и не се унижавайте да учите в УНСС. И без това дипломата е напълно безполезна.

34

Анонимен

преди 6 години

При Докова няма получени знания! Много се заблуждавате, ако си мислите, че тя е съвестен преподавател, който развива с нещо студентите си. На изпита трябва да си носиш нейния учебник като доказателство, че си го платил, тя го подписва, за да няма размени между студентите. И единствено от каприза й може да вземеш или не изпита. Особено зла е към жените. Това, че студентите са се съгласили на тройки е голямо облекчение за тях. Като не сте запознати, моля - въздържайте се от тъ.пите си коментари!!!

33

До 35

преди 6 години

Защитавайки преподавателката, може ли ли да ми обясниш как така критерий за оценка е времето на престой на изпита (но не правопропорционално) 5 минути - 3. 10 минути - 4. 15 минути - 3. Над 15 минути - слаб 2. Или просто госпожата си е имала работа и е искала да разкара студентите, а най-непокорните са били наказани сдвойка.

32

Анонимен

преди 6 години

ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА НА БАЗАТА НА БРОЯ ЯВЯВАНИЯ НА ЕДНА ГРУПА МОЖЕ ДА РЕШИ КАК ДА СЕ ПРОВЕДЕ ИЗПИТА И! НА ВСИЧКИ ДОПУСНАТИ ДО ИЗПИТА ТЯ МОЖЕ ДА Е РЕШИЛА, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТ ПОНЕ 3!В МОМЕНТА НЕ ОБСЪЖДАМЕ НА КАКВО НИСКО НИВО Е ОБРАЗОВАНИЕТО!! И ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОЧТИ НИЩО НЕ ПОМНЯ ОТ УНИВЕРСИТЕТА А ЧЕТЕНЕТО НЕ БЕШЕ МАЛКО ПРОСТО СЕ ЗАБРАВЯ С ВРЕМЕТО!ЩОМ МОЖЕ ДА ПИШЕ 3-КИ ЗА ПРАЗЕН ЛИСТ ЗНАЧИ ТОВА НЕ Е ЗЛА ЖЕНА!