27

ognyanz

преди 6 години

За саниране се намериха два милиарда, а за увеличение на пенсиите 570 млн. лева няма откъде да се намерят. Ето това е разликата в приоритетите. Който от пенсионерите е гласувал за ГЕРБ е гласувал против себе си.

26

румен

преди 6 години

"Никой не може да ти даде това,което аз ти обещавам." Изборите минаха, обещанията не,верващите останаха.

25

дядо Пенс

преди 6 години

Вън от държавата КРАДЛИВАТА ГЕРБЕРСКА ШАЙКА !!!

24

Анонимен

преди 6 години

Сложете ръка на сърцето си и кажете, как "управляват" герберугите? Подобриха ли стандарта ба хората, категорично не, нещо за облекчаване на Малкуя и Среден бизнес, Нищо. Задушава се още в самото начало от корумпирани, прости и неуки държ.служители. Налагат се санкции и ограничения, без да се променят условията. Нищо за подобряване на условията. За колите, санкции и глоби, а пътищата трагични, знаците наслагани за капани.Важното е да се мачка народа, да не надига глава и пита, докога ще се краде?

23

Анонимен

преди 6 години

Докато мехура от Банкя се прави на премиер и непрекъснато краде и изнася, нищо няма да се подобри! Тича да слугува на Меркел, поляга като котенце на откачения Ердоган, обградил се е с чукове като Цецо Цървула,Главчев и крадливи като Мента Стоянова, Карянчева, лакоми и злобни към българите. Искам да попитам любещите Банкянския тулупин, кажете ми едно нещо с което Монокнижника подобри живота ни, едно поне? Не общите прикъзки и лъжите. Пенсионерите му изяждали бюджета??? Помните ли?

22

стоянов

преди 6 години

пари има,само требва да се изгонят от властта онези дето си слагат портретите на ботев и левски в кабинетите,тоест лъжепатриотите те са търтеи и напразно ги храним,много е патриотично да седнеш на държавната софра и все да искаш,щото ни ти стига,тези измамници, съсипаха българия и народа,много е патриотично да нахвърляш тел по границата и след това да парадираш че това е военно съоръжение,да връща парите оня мошенник с кабеларката

21

Анонимен

преди 6 години

Бойко дава....прочети конституцията за министър председателя и виж какво представлява.Това е нещо като мениджър който управлява бюджета.Какво дава Бойко!Гербери прости

20

Анонимен

преди 6 години

Айде по кротко защото здравната каса я ограби Борисов въпреки че по закон е забранено да се теглят пари от там за нещо си.

19

Корнелийооооо

преди 6 години

Твоите съпартийци да върнат парите, ограбени от пенсионния фонд.Тогава ще има достатъчно средства за увеличаването на сегашните пенсии.

18

Анонимен

преди 6 години

Сит на гладен не вярва.Тия заслужават да бъдат прогонени веднъж завинаги от властта,да им бъдат конфискувани всички имоти и да нямат пораво на ръководни постове докато са живи.Но КОЙ,КОЙ да го направи.Възрастните хора са свикнали да ги мачкат,а младите избягаха.Жалка история,и безнадежна.

17

Анонимен

преди 6 години

В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ ВСЯКО ТРИМЕСЕЧИЕ.ГНУС МЕ Е ОТ ТАЗИ ***.

16

Анонимен

преди 6 години

До Човек от народа"Ще даде ама друг път"

15

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

САМО С 10 % ДА НАМАЛЯТ КРАДЕНЕТО И ЩЕ МОГАТ ДА ВДИГНАТ ПЕНСИЙТЕ С 10 %

14

Анонимен

преди 6 години

левицата предложи то да бъде удължено и след 14 ч., но мнозинството гласува "против"..................................ХАЙЛАЗИТЕ БЪРЗАТ, ЧЕ ЩЕ ИЗСТИНАТ КЮФТЕТА ИМ. ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Докато ГЕРБ са на власт не се надявайте на увеличение на пенсиите.Това са хора,които провеждат целенасочен геноцид към възрастните хора,доказвали са го неведнъж.Преди години още ББ каза,че пенсионерите са му изяли бюджета.А техните злоупотреби с бюджетни и евросредства няма кой да ги разследва.

12

Калеко Алеко

преди 6 години

Темата за пенсионерите е най-вече от компетенцията на "столетницата", тя е най-заинтересована някои от гласоподавателите и да доживеят до следващите избори, а пенсиите засега ще трябва да почакат, поне докато партията на другарката Нинова дойде на власт .... Тогава ще потекат реки от мляко и мед и всичко ще бъде като в мечтаното, светло комунистическо бъдеще .... !!!

11

Анонимен

преди 6 години

Другарите са социалисти, могат да направят даритечски фонд и да вдигнат пенсиите, но е по лесно нещо да вряскат и да строят хотели за милиони. Вместо да обеснят къде изчена пенсионния фонд при Виденов.

10

Шаран-БГ

преди 6 години

Докато не уморят и последният строител на социализЪма и последният текезесарин-няма да се успокоят. Ще си се дърлят, ще се карат / за пред хората ! Ау-у-у-у, колко са загрижени за тези дето вегитират със по 200 лева месечно?!?!? Времето си тече, те си получават облагите и заплатите, а ти *** се радвай, че един-два пъти в годината ти дават по 40 лева - белким се облажиш! Помним, как ББ съветваше чехите да дават "български пенсии и заплати " , за да се "оправят" Гордее се човекът - браво !!!

9

Европейски Атлантик

преди 6 години

Избий ги Бойко гадоввете.Само подяждат държавата,лош матрял.Малко останаха,доубий ги Бока,ти си нашия Бог!!!Меекел те обича.Бойко,заслъжи любовта и мачо мен!

8

анонимен

преди 6 години

Станахте банални с това,че учителите бъркали по кофите за смет!Стига вече глупости!.Тях ги оправихте !Помислете за другите,които бачкат от сутрин до вечер,и са на минимална заплата.Те ще вземат престъпно ниски пенсии,за тях мислете.Не гледайте дипломата,а какво работи,това оценявайте!