24

Анонимен

преди 6 години

представи си че се намираш в блока и тогава коментирай!

23

Поп Грую

преди 6 години

Когато укрофашyнгеpите изгориха 40 човека в Одеса ингилизите се направиха на луди. Сега някой някъде се радва... И защо блокът не пада?

22

Анонимен

преди 6 години

Като гледах снимките в Дейли мейл ' -ми един англичанин нямаше - всичкото араби.та си мисля да не отмъщение за атентатите, или пък сакатлък при подготовка на нов такъв? Бог да прости загиналите, жестока смърт.

21

до 26

преди 6 години

Ако знам с каква конструкция е тази сграда ще ти кажа със сто процента какво точно е това,ако е "Англииски Панел" просто да забравят да изгори по този начин.

20

До 63

преди 6 години

Това звездите ли ти го наговориха?

19

Новини

преди 6 години

Сега да ви кажа аз малко новини а не да гледате промивката по ТВ-то.В сградата са само арабески, снощи били станали за Рамадан и изведнъж става пожар. Усещате ли се за причината? Всичко е подготвено за да вземат помощи от UK, нови безплатни жилища защото тези не им хатесват.Друга новина - има 240 апартамента, живеели над 600 човека, жена бягала с 6 деца. Усещате ли се как Великобритания се е напълнила с бурки с много деца. Не работят, а само снасят, всичко за издръжката на белия дънакоплатец.Всичко ще се окаже нагласено.Подписвам се!

18

Анонимен

преди 6 години

В Босна много спаха като заклани, ама там не е колониална демокрация.

17

Анонимен

преди 6 години

Ами никой не обяснил на 'новодомците', че паркета на пода не е за да го палиш и да се отопляваш...

16

мишо

преди 6 години

зависи на кого е земята.Сега един нов апартамент в тази сграда ще струва по 1 млн.

15

TR8

преди 6 години

Само да вметна малко яснота тука щото явно повечето от вас не им е стъпвал крака в Лондон та да поясня 1 ГАС в такива големи сгради НЯМА 2 От хладилнил пожар няма как да стане Единственото възможно средство е ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КАБЕЛИ -и това го казват ЛОНДОНЧАНИ Най големите пожари стават от Ел Инсталации Не изключвам палежа да е умишлен като занм много добре какви забрадени живеят в тези блокове!!!

14

Съвет

преди 6 години

До extremist 48 Да бе, и аз предлагам западняците да ни дадат половината от техните заплати , че да ни направят първа ръка хора.Дайте да дадете , нали така?

13

Анонимен

преди 6 години

Някой му е драснал клечката. Общински блок, пълен със социално слаби, знаем ги кои са и какви са. Англичаните са търпеливи хора, но понякога търпението се изчерпва.

12

Анонимен

преди 6 години

Колкото ми пука за давещите се африканци напиращи да влезнат в Италия,толкова ми пука за тия смотани англичани.

11

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо всяка верояност огънят е тръгнал от 4тия етаж по фасадата нагоре. Вятър, пламва дограмата, пердетата и вече останалото е история. Хората не осъзнават колко бързо става всичко. Аз наскоро преживях сравнително дребен пожат - мислиш си, че можеш да реагираш, но всичко става за секунди и като се събере пушек, вече нищо не можеш да направиш.

10

Ф.С.В.

преди 6 години

Kато гледам от клиповете- Как за няколко минути едната страна на сградата е в пламъци - ОТ ДОЛУ ДО ГОРЕ-- се чудех как е възможно това ?? --И се сетих -- ИЗОЛАЦИЯТА _ ДАМИ И ГОСПОДА_ Санирането --- гори като факел тази изолация !!!!!!

9

G

преди 6 години

Разбира се, че няма да се срути сградата, само американските небостъргачи падат със скоросттта на свободно падане от пожар. Справка сграда 7, която не е ударена от самолет.

8

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ СМЕ АНГЕЛЧЕНЦЕНЦА, СПРЕТЕ С ДИСКРИМИНАЦИЯТА

7

4,6

преди 6 години

Също така ми прави странно впечатление, как сам си лайкваш написаните мъдрости, веднага след като ги публикуваш. :D

6

4, 6

преди 6 години

Щом е елементарно, би трябвало да можеш да го обясниш за секунда? Явно не можеш, защото не ти достига вещество. Спокойно, хората като теб в България и без това преобладават, ще се чувстваш приобщен.

5

Анонимен

преди 6 години

Нещо толкова елементарно ли трябва да ти обясна , сам ли ходиш до тоалетна , някои казва ли ти дишай издишай.....трябва да те е малко срам поне...