6

Анонимен

преди 6 години

Проблема не е в застрояването.Проблема е,че в този край всички се отопляват с дърва.Идете порез септември-октомври в Банско,Разлог,слезте надолу до Смолян и региона и ще видите изсечени огромни здрави дървета за огрев.И това е всяка година.Отделно малцинствени групи секат и продават незаконно,понякога в комбина с горските.Ако не се спре тая поголовна сеч,ще останем без гори.

5

Загрижен

преди 6 години

Не питайте горната и парка. Пипка ще ви хване гадове мръсни. Искат да съсипат всичко, както направиха с морето. Хотелите до водата едва ли не вълните стигат до рецепцията.

4

корупция

преди 6 години

Ангелкова взима проценти от Цеко червения мафиот банкер да съсипва Пирин. Цеко е мазен червен търтей който иска да заграби нещо което е на всички нас и да му капят пари цял живот без да работи а ние да му слугуваме. Типичен Рагин с банка пирамида.

3

Анонимен

преди 6 години

Защо никой не обелва и дума за сечта в "парк Пирин"?

2

Анонимен

преди 6 години

Долу ръцете от Пирин . Това е единствената планина у нас под закрила на ЮНЕСКО , там се намира 70 процента от цялото многообразие на растителния и животински свят в България . Никакви строежи -долу лапите алчни безродни бизнесмени !

1

Стефан

преди 6 години

Кои хора, бе анонимник - на Цеко ли? Там вече има бая лифтове ...