6

Анонимен

преди 6 години

На запад всички лежат на тревата в парковете , но тя няма нищо общо с нашта.Ще повярвате ли ,че в Англия има много блокове , в които общите коридори и стълби са с мокет!

5

Ристу

преди 6 години

"Националния център по заразни и паразитни болници"! Хахаха! Днес бг пак убиха рибата с изцепките си.

4

K

преди 6 години

Хора, НЕ ЛЕЖЕТЕ И НЕ СЕ ТЪРКАЛЯЙТЕ ПО ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ!!! Всекидневно наблюдавам в София в Борисовата градина тълпи от хора, седящи и лежащи по тревата, дори и малки деца! Същевременно супер много кучета тичат из тревите. Те разнасят кърлежите, както и катеричките, гарваните, плъховете и др. В комбинация с дъжда и топлото време - кърлежите се множат като за световно! Елементарна култура трябва, човек да се пази: не седете по тревите или се пръскайте обилно с репелент!!!

3

AZ

преди 6 години

Тая обработка трябваше да се направи преди месец и половина, а не след дъжд качулка. ***! Чвор за зеле не става от вас! Заплати зимате!

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Обитават предимно коридорите на властта,колкото повече ги засипваш с банкноти толкова повече се размножават и стават все по мързеливи и алчни за човешка кръв.

1

Тази

преди 6 години

проф. Христова има много здраве.Важно е да се махне веднага кърлежа.И да остане хоботчето то не е проблем.С игла се рачепква и изважда!