34

Мнение

преди 6 години

Ама и БСП си избраха лидер за чудо и приказ. Тая не може да сипе вода на малежката на Бойко Победителя.

33

Анонимен

преди 6 години

Нинова,всичко това е причинно-следствена връзка !Хората в Бургас,София,Габрово и др.са доволни и ви смачкват по избори,следивателно ще живеят в по-добра обстановка и инфраструктура от вашите червени бастиони !!

32

аз

преди 6 години

До азДа допълня: това, с допълнителните отговорности на общините, нали важи за всички общини?! Как така само общините с кметове на БСП не могат да се справят?! Другите как се справят?!

31

аз

преди 6 години

До sistem error БСПАбе, в момента, просто са го закъсали финансово! То, там, не е ясно дали и не се краде от касата - по едно време се чу за едни 100 хил - после се потули.Но главния проблем им е липса на приходи! Затова орязват разходи - уж понеже народа е беден?! Само, че си вземат парите от хазната, които им се "полагат". Просто ограничават ползването на служебни коли и други разходи от касата на БСП! Не от държавната хазна! Та - така! Пари нема - действайте!

30

Фен на бсп

преди 6 години

Другарката Нинова е притеснена щото Борисов ще направи и червените общини герберски.И тогава кой ще гласува за БСП?

29

Курнелия нахална

преди 6 години

Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете с

28

анонимен

преди 6 години

Какво ви учудва,това си е публична тайна.Самите активисти на Герб агитираха хората,че ако не гласуват за Герб общината няма да получи нито лев от бюджета и от еврофондовете.Учудвам се,че не сте го знаели досега.Какво ли толкова се чудя,сега е мода всички да се чудят на явни работи -знаем си истината,ама нека да я позаобиколим,че така е удобно на вожда-и докога така?

27

ЕДИН

преди 6 години

ЩОМ СА СИ ИЗБРАЛИ ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ И СА ГЛАСУВАЛИ ЗА БСП,ЗНАЧИ СА ***. КОЙ ДАВА ПАРИ НА ***---НИКОЙ. ДА СЕ НАУЧАТ КАК СЕ ГЛАСУВА РАЗУМНО,КОЕТО ОЗНАЧАВА """НИКОГА ЗА БСП"""

26

Я гледай

преди 6 години

Нинова , не риви.Що не спечелихте изборите и тогава вие щяхте да разпределяте баницата.Тоза "закон" е ваш патент.Кай правеше мърсотийки на Бойко Победителя докато беше кмет на София? Станишко.Оряза му парите за София , забърка го с Вальо Топлото , правеше всичко възможно да го злепостави.И Бойка рече:Я да ти кажа аз на теб......И взе че стана премиер.Народа го заобича и те така...

25

Анонимен

преди 6 години

моля ви вкарайате Курнеля в психиатричното или и забранете да се показва пред медиите!

24

Гражданин

преди 6 години

Ако аз бях на власт, също щях да давам повече на моите общини, а не на ДПС или на БСП. От това по-нормално няма :)

23

Анонимен

преди 6 години

Гербави що обиждате жената, че казва очеизвадна истина. Боли, щото ви посяга на изборната технология, а? Като гледам пак има яко пари за гербави ***.

22

Анонимен

преди 6 години

Кабинетът дава пари само на общини ,които доказаха на изборите отсъствие на глупост !!!Точка !!!Червените бастиони да се закриват !!!

21

Либералист

преди 6 години

пак лъже ....

20

Анонимен

преди 6 години

Щом тя го казва,значи е лъжа.

19

nina

преди 6 години

Нищо ново под слънцето!А що се отнася до КН-аз също не я харесвам. Но крайно време е да запомните:Корнелия Нинова НИКОГА НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП!!!За разлика от Бойко Борисов и сие!

18

sistem error БСП

преди 6 години

Червените кхмери по заповед от Москва се опитват да клатят кабинета по всякакви поводи и да предизвикат хаос в страната и предсрочни избори.

17

Анонимен

преди 6 години

Тази лелка има голяма глава, сигурно има много мозък вътре. Може би ще успее да направи заплатите 60 долара, което е със 20 пъти повече отколкото при Виденоff. И ще забогатеем всички много и ще имаме дори банани и тоалетна хартия за Коледа.

16

Анонимен

преди 6 години

Че те общините на БСП са селски райони , които не плащат данъци. За какво да им дават. Добре правят.

15

Анонимен

преди 6 години

Много градете! Още не е назован кой обра касата на кому_нетата? Последно хванатият кмет за крадене е Асеновградския, който си е от БСП или там изпитаната схема независим, покрепен от БСП, за който очаквате обективно разследване.