179

Мила

преди 6 години

И после реват за заплати.Полицията не си върши работата,а искат народа да ги подкрепя.И тези заплати са им големи след като не ни защитават.

178

Анонимен

преди 6 години

Ами тя полицията си става от дебелите задни части, само като трябва да стачкува за привилегии и по големи заплати, иначе не я търсете, защото е заета да не прави нищо по цял ден... в краен случай да констатира неща от рода на "Обади ми се дежурният от 3-то Районно. Каза да стоя настрана, че тези там същите били много нагли"Това е родната милиция - огромен щат - ефективност - 0

177

extremist

преди 6 години

Роми набиха жена на столичен пазар. Полиция няма!? - "ПОЛИЦИЯТА" В БЪЛГАРИЯ ТЯБВА ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ЗАКРИЕ; НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА ИДЪРЖАМ КОРУМПИРАНИ ТЪРТЕИ

176

Анонимен

преди 6 години

След този случай, поредна гавра на трето районно считам, че е редно всички до един били на смяна и цялото ръководство да бъдат уволнени дисциплинарно....това им е работата, и за това им се плащат заплати.... А тези заплати идват от народа, не от някой друг...след като нямат желание да му служат - нямат работа там.

175

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 208 Ти дори не си разбрал какъв е проблемът? Е с такова население няма надежда!

174

Ммммм

преди 6 години

Усещам как някои футболни запалянковци запретват френски ключове и вместо бой по Чорбата, ще има бой по кафевите канчета.

173

Анонимен

преди 6 години

До suncho82 Когато го запиташ нещо полицаят винаги ще ти отгонори. Не изпълнявате полицейско разпореждане. Как да го изпълнявам, да му стоя мирно ли? Прекалява се с полицейщината господа управници и министри. Вижте има ли някои честен човек който да каже добро за сегашната полиция. Направете си изводите Вие.

172

Гост

преди 6 години

"Спешен случай"... Ей Богу, верно, че спешната помощ у нас куца страшно, и няма лекари, няма линейки, но не знаех, че вече и полиция няма за спешни случаи... Правилно си казва жената, че е е щастлива, дето не е била убита, тогаз да се види спешен случай, пък какво ли щеше да бъде... Ей Богу, вече не могат спешно и да те убият в тая държава. Това е заради плановете на шефовете на полицията и на шефовете на бързата помощ, ей, все планират, планират, и накрая - така. )

171

Конституцията

преди 6 години

В т 3 от конституцията е записано, че държавата се управлява пряко от народа, но може и от органите избрани от него. Та ако органите не работят, тогава сдруженията и за защита не са забранени. Трябва да се регистрират за да са законни и въоражени правно. Другото е ясно.

170

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 208. Каква е по важната работа на полицията г- н полицай след като има оплакване? Ами ако беше прерастнало това в меле? Ами ако беха скочили българи срещу роми? Как така преценята или не си разваляте рахатлъка.

169

Анонимен

преди 6 години

Родната полиция ни пази и иска още по големи заплати за да ни пази по добре. Таз полиция е най добре да се закрие. Обществото нема полза от нея. Не си гледат работата и все мрънкат за заплати.

168

Анонимен

преди 6 години

Няма по важна работа полицията та да се занимават с червивите череши и претенциите на няква лелка

167

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЪЩО НЕ КУПУВАМ НАСИПНА СТОКА ОТ РОМИ!!!ОТ РОМИ МОГА ДА КУПЯ ДИНЯ ИЛИ ПЪПЕШ!!! КОИТО ДОБРЕ ДА СЕ ИЗМИЯТ!!НО ЧЕРЕШИ Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО ДА КУПЯ ОТ РОМИ!!!!

166

Аноним

преди 6 години

***...

165

Анонимен

преди 6 години

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА!!! ЩОМ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ ОТЗОВАТ!!!ОБАЧЕ ЯВНО КАТО ЧУЯТ РОМИ И ОТ ПОЛИЦИЯТА СЕ ПЛАШАТ!

164

Анонимен

преди 6 години

До ИстинаДотогава, докато при някой тежък инцидент от тълпата не изскочи някой като Брайвик и не се окаже в позицията на лидер.В историята не веднъж са ставали такива неща, но хората не си взимат поука.Проблемите, за които пишем, биха могли да се решат интелигентно и без сакатлъци, но явно този път няма да стане така, за съжаление.

163

Край

преди 6 години

Не пазарувам от роми. НИЩО. Хора с основно образование трябва да маат с кирката и лопатата а не да търгува.

162

Anti-краен

преди 6 години

Такива роми директно да се екстрадират пълна дискриминация за такива

161

bg I.d.I.o.t.s.!

преди 6 години

каква е тая полиция, която НЕ може да защити гражданите?!!

160

Анонимен

преди 6 години

Яжте демокрация прости роби!!