27

Анонимен

преди 6 години

Вярно е реал са за срам

26

Анонимен

преди 6 години

Кухата кратуна Стоичков пак ръси простотии... Ама нали си е *** като гъдулка, какво да очакваш...

25

г

преди 6 години

Толкова е *** ,че стана журналист от които се гнусеше.

24

Анонимен

преди 6 години

Този наистина експерт ,би трябвало да каже ,че този тотален футбол и школа тръгнаха от Кройф....,точно този ,който и него измъкна от България и го направи играч от световна класа......уважение и мозък трябва по някога....

23

р

преди 6 години

То в следващите 10 г освен Реал не виждам кой ще спечели каквото и да е в Испания и ШЛ. Доминацията им е тотална.

22

Анонимен

преди 6 години

От както играе CR7 в реал ....барса загуби позиции. Реал тази година ги смаза , като товарен влак. Първо им взе титлата в Испания за пореден път. После им се подигра с дубъл в ШаМпионска лига. Царя CR7 блести още повече на фона на хейтъроте последните години.

21

Анонимен

преди 6 години

Аман от комплексирани коментари...... вместо с чисто сърце да ги поздрави, че станаха първият отбор защитил титлата си от ШЛ и мъжки да ги поздрави... и да си признае, че Роналдо повече заслужава златната топка, колкото и гадно да му звучи... нашия Бай *** само хленчи и плюе....

20

реалист

преди 6 години

Добър в краката, слаб в главата........

19

Laudrup

преди 6 години

До Анонимен - евалата пич, само сега гледай как ще завалят хулите...

18

щщд

преди 6 години

Ицо се е вживял в ролята на анализатор и експерт. Но не е осъзнал,че всичките ТВ-шоу ,уж спортни,в които участва, имат нужда от клоун. А клоунът е наш бат Ицо.

17

Анонимен

преди 6 години

От години ми прави впечатление, че единствено настоящи и бивши футболисти, треньори и легенди на Барселона, постоянно плюят против Реал, показват една огромна злоба и комплекси. Да сте чули Зидан да е казал нещо за Барселона, Мичел, Йеро или пък Роналдо, Бензема? Няма братче. По цял ден слушаме само хленченията на Барселона. Аман.

16

Laudrup

преди 6 години

толкова му е граматиката... 7-11 титли, разлика няма... в спорта трябва да има уважение, този Ц-Ъ-Р-В-У-Л /този негов любим израз/ никога няма да остане в историята като Меси и Роналдо... нито един от тях не е седнал да плюе по другия или по противниковия отбор... спортът освен злоба има и чест, ама на Ицата тази дума не му е позната... дай на Гольо някоя кинта и му гледай сеира /б.а. не говорим за спортни качества/

15

Илчо

преди 6 години

И нито дума затова, че Реал е първият отбор, който защитава купата в Шампионската лига!Факт! Ама никой от звездите, които са играли в Реал не е тръгнал да плюе с такова изказване по Барселона!

14

Анонимен

преди 6 години

Разбирам да си 15 годишен пикльо фен на Барса който не може да приеме факта че омразния му Реал е пак с титли и да плямпа такива простотии, но тоя е на 51 години вече. Няма такова падение! А като се замисля какъв фен му бях като беше футболист.

13

резил

преди 6 години

Няма ли кой да му каже на този да не говори глупости !!! Ицо,излагаш се като кифладжия !!!!

12

егати

преди 6 години

ИЦО ХЕПТЕН Е ИЗПРОСТЯЛ !!! ИЗЛАГА СЕ , КАТО *** ЗАПАЛЯНКО !!!! *** В ТОРБА НЕ СТОИ !!!!!

11

Анонимен

преди 6 години

Да признаеш опонента за по- добър е най-голямата сила. Владимир Кличко давам за пример когато го каза след мача с Джошуа! А тоя църрвул продължава да се излага в стил Пулев.

10

Анонимен

преди 6 години

И аз съм фен на Барса и станах такъв именно заради него 1990-та като подписа с този отбор, но безграничната му селяния ми идва в повече от години. Болно ми е че тази година ни излъгаха с минимална разлика, но сами сме си виновни като паднахме от Малага. Обаче не съм тръгнал да омаловажавам титлата на Реал.

9

Анонимен

преди 6 години

***, много ***, ицо стоичков. Даже не е въздух под налягане. *** селски посе..ко не ставащ за нищо.

8

Фен на Барса

преди 6 години

Всъщност 6 титли в един сезон - 2009 година. Всички накуп