19

5

преди 6 години

БРАВО ТАКА ТРЯБВА НА ТОЗИ МЪРЗЕЛИВЕЦ

18

ivailo1403

преди 6 години

Тоя анонимник Навални пак е намерил начин да се прочуе като нарушава обществения ред, щото по друг начин явно не може да обърне вниманието на хората върху себе си... Ама и сега рейтинга му е може би същия като на другия "голям" опозиционер Немцов, който преди да бъде убит имаше грандиозната подкрепа на около 1% от гласоподавателите :)))

17

Анонимен

преди 6 години

до 16 Муахахахах..Че те всяка година от 10 години насам излизат 200-300 бокклука които да протестират срещу Путин.

16

Анонимен

преди 6 години

Щом младите руснаци вече излизат на улицата, значи дните на Путин са преброени.

15

Анонимен

преди 6 години

Навални ли си невален ли си не те знам, но дано ти е дошло наум след този арест, че като искаш да свалиш Путин от власт си има законни избори за президент. Като му дойде времето, кандидатирай се и ако те избере народа стани президент. А иначе знай едно, със смешната си групичка от 200-300 бокклука не можеш да направиш нищо срещу Владимир, най -много да висиш по арестите след всяка твоя маллоумна демонстрация на протест, както в случая.

14

Анонимен

преди 6 години

Путин арестувал 1 500 души - за сега, но в сравнение с неговия аркадаш Ердоган - слаба работа.Така се започна в Сирия !

13

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 10Всичко може, товарищ анонимен 10. Важното е да ти првеждат редовно рублите от Москва.

12

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9"Арестувани 1500....!!!!!! Ти добре ли си? Че те цялата пасмина на навални-чето не може да докара до 300 души!!!! А това, че той измени мястото на "протеста" си, само и само да се смеси с хората, които се радват на Деня на Русия, за да има масовост???? А и се чудя на нашего брата, ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ ЩЕ НИ ЗАНИМАВА с тази ***! Дайте снимки от празника им!!!!

11

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 8Драги ми ***(к)инофил, Иосиф Висарионович е казал: "Има човек, има проблем; няма човек, няма проблем!" Та и Путин действа по същия начин, като иска да се отърве от проблемите, които му създава опзицията.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Е ти пък! Как можа да изречеш такива неща за "светоча" ройтерса??? Вай, вай, вай....че горките сега няма да го преживеят!!! Как така един откровен мошенник, аферист, доказан от съд крадец да не може да се кандидатира???? Нали е срещу Путин, значи може! Само заради това даже тиквен медал ще му дадат ройтерс-четата (освен щедрите "дарения")! А и откъде да вземат свестни хора срещу президента, всички нормални хора го подкрепят!

9

Анонимен

преди 6 години

Арестуваните са 1500 а не само Навални !Разликата разбирате ли я ?

8

Анонимен

преди 6 години

абе стига с тоя Навални, изкарва си и той парите с предателство, като Немцом, като спре да е удобен на ония чичковци и него ще гръмнат. Още един ***.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма разлика между Путин и Ким Чен Ун!Путин трябва да увеличи доста рублите за платените драскачи в България или шеф изчезнат.

6

Западната

преди 6 години

демокрация няма почва в Русия. Тя вирее само върху гнила биомаса, в каквато за съжаление ни превърнаха.

5

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин има особена позиция... - за руската опозиция...

4

Анонимен

преди 6 години

Навални е юрист и доста отворено мислене, Не е удобен на системата и няма да стане президент

3

vlady

преди 6 години

Навални е достен кандидат за президент с отлична алкохолна подготовка, ученик и последовател на великия Елцин, неведнъж изпадал в делириум и абстиненция. Определено е добра алтернатива на Путин.

2

руска пропаганда

преди 6 години

Леете крокодилски сълзи за любимеца на западняците Навални. Руската полиция не употреби срещу него, нито лютив газ, нито палки, нито насъскани кучета. А защо не пишете за полицията в Нюрнберг, която миналата седмица най-брутално разгони с палки, с насъскани кучета и с лютив газ 300 ученици, протестиращи против своеволията на полицията? На един ученик му бяха сложили белезници, проснаха го на земята, хванаха го за белезниците, и го влачеха по земята до полицейската камионетка. И това ли е руска пропаганда?

1

Анонимен

преди 6 години

Не е ясно дали Кремъл изобщо ще позволи на Навални да се кандидатира, отбелязва Ройтерс Що се отнася до Русия Ройтерс или е некомпетентен, или открито лъже. В Русия лица, намиращи се под следствие /а спрямо Навални се водят дела/ не могат да се кандидатират.