40

Анонимен

преди 6 години

А Добър ден ден...! АМИ ТО СИ Е ОЧЕВАДНО - УБИЕЦА Е ТОЗИ , КОЙТО ИМА МОТИВ ДА ГО НАПРАВИ , ПА МАКАР И ДА ВЗЕМЕ ЗА ПРИКРИТИЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА МУ СВЪРШИ РАБОТАТА ! КОЙ ИМА ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ / И В ЧАСТНОСТ КЪМ РУСКИЯ ПОСЛАННИК / ?!.. САЩ ...- НАЙ -ВЕЧЕ !.. И КОЙ Е ИЗПОЛЗВАЛА ЗА ТАЯ ЦЕЛ - ГАЛЕНО , КОЙТО Е НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ И СЕ ЧУВСТВА ЗАКРИЛЯН...И Е ПАЗЕН ...С АМЕРЕК.ПАСПОРТ...И Г.Н.НИЩО ЧУДНО ДА СИ ГО ПОДГОТВЯТ ПОД РЪКА - ПРИ ЕДНО ОРГАНИЗИРАНО СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛ.НА ЕРДОГАН - ДА СЛОЖАТ ГЮЛЕН- " СВОЯ"

39

Жибор

преди 6 години

Ново двайсет: Гюлен е виновен за турското робство в Гърция и България,той е виновен за арменския и Българския геноцид,както и за Първата световна война. Гюлен е виновен и за това,че 99% от мюсюлманите са първосигнални елементи с мислене на носорог и с не по-различни фасони.

38

Анонимен

преди 6 години

Честно казано, това не ми се вярва изобщо.

37

Анонимен

преди 6 години

И земетрисението което разтърси днес Турция е по заповед на Гюлен.

36

Анонимен

преди 6 години

Турция се опитва по *** начин да скара САЩ и Русия ...Но които копае гроб , често пада сам в него.

35

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости! На кривата ракета все Космоса и пречи

34

Анонимен

преди 6 години

Фетхулах е маша на ЦРУ. Затова живее в Пенсилвания и има охрана. И пиле не може да прехвръкне. Ако не го пазеха от ЦРУ досега МИТ щяха да му видят сметката.

33

.

преди 6 години

Крещи (по това време имаше инцидент в Алепо с жени деца и имаше възмущения) лозунги в вьзвхала и отмьщние за Сирия, в последствие е разбра че е кемалист но е учил в безплатните училища на гюлен а те много системно си ги внедрявали учениците.

32

snimkata ima po4inal

преди 6 години

??? Nqkoi strelq i vika ???? Shto e to????

31

.

преди 6 години

Точно така и после сложи сух боб да ядат руснаците, нали те милите са гола вода в менюто Впрочем гурбетът ти в ареца ли ти е..

30

РУСОФИЛ

преди 6 години

Аз съм робче и прислужвам хора от третия свят.

29

;

преди 6 години

За ***; Оne minute,машалах кол аководВие наистина знаете как се вьршат тия работи.

28

До 28

преди 6 години

Не е вярно, само Василев е агент на Цру. По точно той е агенти на Цру, много са, виждал съм ги всички да пишат във този форум. И като се замисля, сто процента ни шпионират от Цру, дори най-вероятно са хакнали сървъра на модето и ни цензурират, на вас не ви ли се е случвало?

27

Анонимен

преди 6 години

Този Мавлюн си личи по изкривената муслюманска муцуна че е зомби, а и чертите са му малко мамунски. По-скоро е възторжен певец на Султаня.

26

Анонимен

преди 6 години

Това значи че Ердоган сам си направи преврата за да докопа Гюлен. Aма Гюлен още си работи за ЦРУ и КГБ, а Ердоган ще умирише някоя трънка от много акъл някой агент на Гюлен ще го черпи едно полониево чайче.

25

и за земетресението

преди 6 години

Днес също е виновен Гюлен

24

BG СМЕШКИ

преди 6 години

АКО ТВА Е ВЕРНО означа че е убит от ЦРУ ....защотО ГЮЛЕН е агент на ЦРУ !

23

Анонимен

преди 6 години

До 26Да нападне Турция,значи да нападне половината свят!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Тия, които пишат срещу Русия, са едни неблагодарници, ако не беше "лошата Русия", ....Преди "хубавата" Русия на какъв език са говорели българите? На македонски ли?Ако не беше Русия сега българите да сме били поне 15 милиона и да живеем в една държава. Това е истината.

21

KING OF KINGS

преди 6 години

До СТРАНДЖАТАДнешната Русия не е оная велика Православна Руска Империя, това сега е някаква жалка останка от нея... Оная Русия щеше да нападне турция, преди турците да се опомнят....