8

Анонимен

преди 6 години

Родителите на доста от децата в България са в чужбина да изкарват пари. А тук баби и дядовци не могат да съдят вече на децата. За това е тази агресия, наглост няма контрол от никъде. За в бъдеще и по зле ще става, защото тези действия остават безнаказани и хлапета ще правят каквото си искат.

7

Анонимен

преди 6 години

Ученикът проявява агресия? Веднага глоба 1000 лева зя родителя и преместване в училище в краен квартал.

6

Анонимен

преди 6 години

Синът на свинаря пак започна да пише за кочини. Там расъл човекът, к`во да го правиш.

5

Читател 22

преди 6 години

До Анонимен преди 3 часаВ Бразилия от насилие загиват дневно 161 души! Тази страна не е на първо място в света! Да! На първо по убийства в света е руската ***, и по заболели от спин и по най-много самоубийства в невръстна възраст и при възрастните, и най-голям брой наркомани на глава от населението! Както се знае добре: "Руските болни са най-здравите болни в света!"

4

киту

преди 6 години

И мен ме тупаха през ден в училище. Въпреки това оцелях :D Три месеца след завършването емигрирах. Днес гледам как децата ми отиват и се връщат на училище с усмивка, без да се страхуват от по-силните или нараняват по-слабите. Това беше моят начин да победя преживения тормоз. Това от което БГ има нужда не са хора като мен, а такива които възпитават правилно и отговорно децата си в БГ.

3

анонимен

преди 6 години

каква е тази агресия?къде са родителите,къде са учителите,къде е държавата?това стана ежедневие???

2

Анонимен

преди 6 години

Според първоначалните данни, момчето е пострадало при спречкване с 13-годишен съученик в коридора на школото, ....Ами този бабаит е готов за вицепремиер.

1

Анонимен

преди 6 години

Аз още се чудя как не сме стигнали вече истинската хамериканска демокрация в училищата. Но скоро ще стане, където ще влезе дете в клас и ще разстреля съучениците си.