255

не е нужно

преди 6 години

До ЧовекАко се родят такива,такива и ще живеят!Важното е да живеят нормално,а не да се разгологъзват за щяло и нещяло,пък после кой ми *** в гащите!?Сами си го търсите,откачалници такива!

254

латентен комунист

преди 6 години

Умна жена,да е жива и здрава!Между другото,меките китки много добре знаят,че никой не ги дискриминира!Но това в момента е политика,в която се наливат много пари!И те трябва да се усвояват!

253

С яйца и домата ги п

преди 6 години

С яйца и домата ги посрещайте тези пропагандатори на гей културата. Трябва да сме задружни и да не позволим развалата на Християнските ни ценности.

252

В Америка гейовете с

преди 6 години

Подкрепям Д. Радева 100%! Браво на нея, това е геройство! В Америка гейовете са 2% от населението, но 67% от ХИВ носителите са те! Това означава, че двама от всеки трима гейова са носители на ХИВ. Моля *** да не ни натрапват дефектите си като, че ли са висша добродетел.! cnsnews/news/article/michael-w-chapman/cdc-gay-men-2-population-67-all-new-hiv-cases

251

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм напълно съгласна с първата дама! Не виждам защо изобщо се позволяват тия безумия по улиците, пред погледите на невръстни деца. Писна ми от толерантност! И кой и какво им е забранил наистина на тия, дето настояват да си развяват голите г*зове по улиците?

250

Анонимен

преди 6 години

В България да нарекат някого "***.де.раст" е повече определение за характера му. А с такива никой не иска да си има работа.

249

браво на Радева

преди 6 години

Гей прайдът всъщност е реклама на противоприродния секс, който не се продължава рода и не разбирам защо тези "нестандартни" хора трябва да натрапват сексуалните си предпочитания на хората по улиците. Хетеросексуалните си обсъждат сексуалните проблеми вкъщи и с приятели и не ореваавт целия град. Да не говорим за грозния и долн*о*пробен вид на цялото шествие.

248

JORDANIUS

преди 6 години

АПЛОДИСМЕНТИ И ОВАЦИИ 1 ПЬТ ДА ИМА ПЬРВА дама която да е мислеща!Този президент и неговата половинка за мен са поне до сега безупречни!Гордая се за пьрви пьт с мнение изказано от човек макар и косвено близко до власта....явно сте доста смела госпожо президент,либералчетата сатанисти ще се опитат да ви разкьсат но не се предавайте и господ да е с вас.

247

brawo

преди 6 години

Браво! За първи път прочетох нейно мнение и е 100% правилно . Дано да се държи винаги така - ясна и деликатна.

246

Yes!

преди 6 години

Деси е абсолютно права! От къде накъде двуполовите, че и триполовите ще имат специални права, привилегии и специален статут?

245

Ани

преди 6 години

Да бе, що не наблегнат на истинските проблеми, като СПИН например, а искат по-големи права от другите!

244

Анонимен

преди 6 години

Мила "президентваща", по-добре е да си закриеш Фейсбука и да си отваряш устата само в спалнята!

243

Анонимен

преди 6 години

*** принудиха *** Радев да се ожени за любовницата си Деса. Сега да си носи последствията. А всички, които защитават пpocтакесата не са по-умни от нея.

242

пущиняк

преди 6 години

Голямо чудо станало- президентшата написала във фейса, че пенсионерите са по дискриминирани от гейовете, лесбийките и т.н.! Не е ли права според вас! Всеки ден чуваме за нападнати, ограбени, заплашени и измамени пенсионери! За подобни хомосексуалисти обаче не сме чували нещо! Това само показва, че си живеят нормално! Само не ми е ясно каква е целта на този т.нар. "прайд"! Нещо искат да се изтъкнат ли, да се промотират ли или какво?

241

Винету

преди 6 години

Я, че гледам всички "прайдващи" вече са на предна линия. Не че са много, ама са по-кресливи. Създават грешно впечатление. Но то това е и целта. Влизат двама-трима по форумите и с няколко ника изсипват постове на килограм.

240

Истина е

преди 6 години

Вместо Радев получаваш червената деполитизиранадебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата застрашена Деса в комплект.

239

Анонимен

преди 6 години

Нямам хомофобия, че да ми правят парад и да ме" приобщават". Само мразя ненормалници

238

Анонимен

преди 6 години

колко трябва да ти е скучно ежедневието, че да отделиш толкова време за обсъждане на гейска сбирка....и това го пише жената на президента..абе вие по важни работи нямате ли за оправяне, ми сте стръгнали с ******асите да се занимавате??

237

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 281Ти да не си фен на мутра бивш-пожарникар?

236

Анонимен

преди 6 години

Деса Поетеса - пот, пърхут и похот! лош вкус и мирис на развалена риба