10

Анонимен

преди 6 години

Тоя Кевин Хамилтън май никога не е стъпвал в България или Румъния. Изказва се само на основата на някакви натовски стъкмистики.

9

НА Балканите е ДОбре

преди 6 години

В Букурещ вече почнаха по смело към крадците на власт .В Молдавия не смеят щото има родова охрана.В МАкедония охридска ограбват народа предимно с ДДС..

8

ТУКА сме МНОго добре

преди 6 години

..ТУка е много по добре..Кой луд да ходи в западна Европа там всичко е потънало в мръсен гаден задушлив дим не можеш д а минеш и сто метра без да те прецакат с нагло вредни камери и проникващи скенери..Тука на Балканите растат истински домати,чушки,ябълки,сливи ,малини имаме много дребен проблем .ИСкаме FBI да арестува нагли престъпници менкани на власт в София .ТАзи година наглеците ограбват над 23 000 000 000 от народа като поне 10 000 000 000 от тях отиват за нагло корупционни обектчета.

7

Анонимен

преди 6 години

Тъпотии... Тия ни третират като абсолютни ***, като генетичен ***. Единствената причина да сме им нужни(и за която ни приеха в ЕС) е за работна ръка в силно застаряващите страни от Западна Европа и за пазар, на който да пласират стоките си...

6

Тато

преди 6 години

Този канадски дипломат е "много дълбоко" закоспириран агент на ЦРУ, като ми говори такъв ***, винаги се питам, какъв е келепира за него, за да е толкова "загрижен"за булгари и румънци.

5

До Анонимен 3

преди 6 години

Не съм съгласен. Това, че сме третирани като перифериен народ, не означава, че географски и исторически не сме в периферията на Европа. В Япония, например, на картите тяхната държава е в центъра задължително. Макар че островите им спокойно могат да се разглеждат като периферия на Азия :)

4

Анонимен

преди 6 години

Абе аборигени!Не разбрахте ли,че нас и Румъния и особено,нас,ни натикаха в периферията на райха,за да им служим,като едно несменяемо плашили,с което да плашат останалите овце в райха !!!Не ви ли стана ясно,че каквито и заповеди да изпълняваме и преизпълняваме,ако ще да си разрушим икономиката до дъно,да им изпъняваме на западняците най-мръсните работи,ние винаги ще им бъдем виновни и винаги ще ни се размахва пръст...до пълното ни изчезване,като народ и държава!Това е положението,овчици!!!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2И географски и исторически НЕ СМЕ В ПЕРИФЕРИЯТА на Европа, драги! Това, че някои се опитват да ни представят като периферия, е ПОЛИТИКА, а не география и история! Удобничко ни третират като перифериен третокатегориен народ, щото някому е изгодно, а не че географски и исторически сме там!

2

Анонимен

преди 6 години

Ние и географски, и исторически, сме в периферията на Европа. От това по европейци не сме станали, няма и да станем. Въпросът е да следваме нашите интереси в качеството си на периферна държава, а не да се бутаме сред държави като Белгия, като Люксембург, като Швейцария и т.н. Нашето място не е там. Държави, с които можем да се асоциираме добре, са Румъния, Унгария, Сърбия, Гърция, Полша и тем подобни, а Русия и Турция само под голяма лупа и с повишено внимание, защото те с единия крак са в Азия.

1

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

За България гарантирам, ако цоциалистите не саботират... - и лидерката им се поуспокои малко...