9

Анонимен

преди 6 години

До ДодоДрънкаш глупости, но не поясняваш в какво точно се състои късмета ни, че един нискоинтелигентен човек ръководи Америка !

8

Додо

преди 6 години

Повечето българи, особено тези в Родината нямат и хал-хабер за това кой е Тръмп и за какво се бори! Те нямат вина за това всъщност, тъй като ресурсите на информация в България са едновременно евтини и много продажни и са в служба на ислямофашистката джихадистка пропаганда. "Тръмп гаден, Тръмп лош", Елкa реве нон-стоп и пуска провокативни и негативни статии против него! Само ще ви кажа, че имаме страшен късмет, че Тръмп е президент на САЩ! Вещицата на исляма Хилари да ни е дала курбан на Джихада!

7

Kart

преди 6 години

До 6 И аз карти и аз....

6

Анонимен

преди 6 години

3 има богато въображение

5

бай Курти

преди 6 години

Пет пари не давам за либералната демокрация!

4

Вуте

преди 6 години

Брате,Донче...Га ,че додиш се нашморимо со сливовата..Турам ягнето у подницата,чръвреме ке го праим...Чекам те да си додиш у наше село,наше село кошарево...

3

Анонимен

преди 6 години

Путин не е руски хакер, Коми е хакнал изборите със руски проксита за да злепостави Путин, ама във ЦРУ има втори Сноудън който заличи следите Коми увяхна като препикано мушкато. Коми е терорист и работи за ИДИЛ, а Хилъри е агент на АлКайда и Катар.,

2

Анонимен

преди 6 години

Traitor, did you forget who released you from fascist slavery, a?

1

Анонимен

преди 6 години

Стига с тоя предател бе!Тоя уж беше патриот и русофил, но щом взе властта и веднага се продаде за жълти центове на американските интереси!Долен предател, забравил кой го освободи от фашистко робство!