18

Анонимен

преди 6 години

Като видя мафията от Герб начело с.Дон Б.Б. - Капо Ди Тути Капи вна сянка.за поне 20 години ще повярвам ,че в България има честна и открита политика ,която е насочена към добруването на нацията ,ще повярвам,че има честни политици за които България е всичко

17

Анонимен

преди 6 години

Кате,да знаеш,душа,спрете да ни занимавате със САЩ и ЕС!Прибирайте се в БГ,хващайте мотиките,кирките и лопатите и почвайте да работите,че много станахте на клона! А колкото до и за международното положение-гледай и слушай-през гугъла: "Америка нам не указ (Веселая песня 1) "

16

Анонимен

преди 6 години

Катенце-пикл.енце!Не ви ли омръзна 28 г да правите и ни занимавате с простотиите си?Не виждате ли,че светът е вече друг?Бегайте докато е време,душо,ти и всичката еврог.ейска политическа па.плач,унищожаваща от над 30 г всичко българско и родно,че на народа до гуша му дойде от вас! А ако продължавате в наглостта и упорството си - скоро ще последва команда "ЦИ.БА" и не се знае "знае ли се или не се знае" какво ще стане!През гугъла: "ПОСЛАНИЕ ОБАМЕ !!!"

15

Анонимен

преди 6 години

От закупени имоти от руснаците в България са влезли 10 милиарда лева.От ЕС след приспадане на членския внос са влезли чисто по малко!

14

Анонимен

преди 6 години

"заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи"!!! Нерде Ямбул, нерде Стамбул. Какви енциклопедични управленци сме имали, пък сме най-бедни и корумпирани. Ха, сега де! А защо не и министър на вътрешните работи, и на екологията и на здравеопазването... А защо не и министър- председател? Щом от правосъдието става корифей на дипломацията. Както е тръгнало...!

13

Анонимен

преди 6 години

*** ***,като всеки политически ***,СЪЗНАТЕЛНО ПРОБУТАН НА СТАДОТО,за да бъде "избран"(евфемизъм,за "наложен") на стадото,упраляващ го,т.е,управляваща го посредственост."Нека не забравяме, че само преди няколко години свободното движение на хора, стоки и услуги беше невъзможно. ЕС ни даде възможността да работим, където пожелаем, да имаме свободен достъп до.."Нима свободният достъп до местата определени за роби,се счита за "ценност"?Ето,това са ценностите,за оФФФчия народ!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Тая пък, присмял се хърбел на щърбел. Колко сте прости не е истина.

11

с

преди 6 години

Ес беднотия за нас

10

Анонимен

преди 6 години

Няма начин да се върне нещо което никога не е съществувало. А а лозунга на калинката напомня един друг лозунг дайте другари да дадете!

9

Looi

преди 6 години

s miaukane nema da stane...

8

Vinetov

преди 6 години

Ei sia...elefant Pavlova idva i sha go varne...

7

Анонимен

преди 6 години

Недоразумение, тиквена семка.

6

Анонимен

преди 6 години

Какво говори тази жена - лозунги! Най-трудно се връща доверие, вие, не само европейските институции, а най-вече българските, го изгубихте напълно, невъзвратимо. Върнахте ни с вашата алчност и грабеж 75 години назад, а нагло искате доверие. И плащате държавни пари на политически *** - "учени" да ни заглавикват идиoтски, че ако се усмихваме, ще станем щастливи по пътя на обратния рефлекс. Диво, npocташко, безчовечно. И да получавате по 8-10 000 лева месечно а ние по 300-400, че и по-малко!

5

Анонимен

преди 6 години

Браво най-после министър с топки, тия в ЕС да влизат в релси и да изгонят терористите.

4

хаха

преди 6 години

Поредната послушна калинка поставена там за цвят.Че и каква длъжност и сложили "заместник министър-председател по правосъдната реформа" хаахаа това означава,че в БГ няма да има реална правосъдна реформа в близко бъдеще.

3

Spiritus Rector

преди 6 години

Другарката Захариева: Корумпираните и декадентни бюрократи от ЕС да върнат доверието на гражданите в институциите!

2

Анонимен

преди 6 години

Оправете заглавието, г-жата не е зам. министър. Това, че е неделя, не е извинение.

1

Циник

преди 6 години

Ще го върнете доверието - като върнете тълпите алаходупни убийци по дупките от които са изпълзели!Милиарди - да ги храним, безплатен ток, вода, медицинско обслужване, БЕЗПЛАТНИ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ....вярваме ви...че сте б****уци!