84

Анонимен

преди 6 години

Е да де ама друг път !

83

Социаглист

преди 6 години

Тъй, тъй даже поименно се знае чий човек ще е в центъра на системата за усвояване на държавни и европейски средства!

82

Анонимен

преди 6 години

никога не е било и нема да бъде

81

Анонимен

преди 6 години

Vs sa selski i bkp partiizi no milioneri bes zarvuli a predi do jivkov da drugaru jivkov da jeni vs e ok pasim vi.

80

Анонимен

преди 6 години

Ninova napred tvojat drugar po psrtiina öinia drugarja boiko te haresva no ne go prisnava

79

Анонимен

преди 6 години

До Слава на РусияАми ти, който си написал само тук над 5 коментара със хвалебствия за руската *** да не би да си българин? Русофилите никога не сте били и няма да бъдете българи!

78

Леле,КорнелийоСелска

преди 6 години

Още ли си тука, ***?!Да стряскаш народа преди лягане? Да те сънуваме като кошмар?Изчезвай!

77

КакваСигурност с БСП

преди 6 години

Ниновицееее,Когато сте на власт, никой мислещ човек не се чувства сигурен!Хората си плюят в пазвата, чукат на дърво и се молят да не съберете достатъчно гласове с бюлетинките, пуснати от гл*упа*ци и от онези, които гласуват срещу 5 лв или тройка кебапчета. Защото друг за вас не гласува!

76

Анонимен

преди 6 години

мачкай боко червените бок..ци

75

Анонимен

преди 6 години

кажи го на сем.на загиналия пилот, че герб не е злото. ръцете им са изцапани с кръвта на пилота !-----------Казвам им го: ГЕРБ не е зло, злото е БСП!

74

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.

73

Гражданин

преди 6 години

Алооооо,Нинова,браво на теб - ОТКРИ НАЙ-СЕТНЕ "топлата вода" !Когато бяхте на власт защо не направихте това или онова,а точно сега ?! Правите -струвате, " с чужда пита май чин помен правите" - то така всеки може? Вие за 100 и кусур години ВЕЛИКА ПАРТИЯ това ли само научихте ?! Срам и позор за вас!!!

72

Анонимен

преди 6 години

БСП е партията на рубладжиите, руските зетьове и руските ***. Българофобия, еврофобия​ и русофилия. Това е идеологията на социалистите.

71

Анонимен

преди 6 години

Лъжа Решетникова Техноимпексова.

70

Ани

преди 6 години

Тази *** ми е много противна.

69

?!?

преди 6 години

Ало Нинова! Бре ти говориш все едно си ти на власт - дай да дадем, за човекът трябва, самолети да вземем!?! А когато дойдахте на власт първо уволнихте всички и сложихте вашите хора и започна едно крадене. Ум да ти зайде. Затова трябва да сте винаги в опозиция само тогава мислите за хората!

68

neo5

преди 6 години

Ефесяни 6:1212 Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.

67

Корна реди благи и

преди 6 години

медени, когато предлага нещо уж в името на народа. Обвинява всички останали партии в какви ли не грехове. Ругае управляващите така, че нещата да тръгнат към предсрочни избори.И същевременно скача срещу идеите за нови заеми. Ама не защото я е грижа за народа, а защото се надява БСП да вземе властта, та тя да тегли заемите, да си сложи в джоба 47% от тях /както е свикнала да прави откакто беше синя приватизаторка/ и после кой откъде. Народът да връща заемите, Корна да се кефи в САЩ или Швейцария!

66

Анонимен

преди 6 години

Госпожа 47% /от Техноимоекс/ е филантроп и се грижи много за хората!

65

Така е

преди 6 години

До Анонимен 76 Алооо, темата за кръвта на пилота ли е ? И какво общо има ГЕРБ с грешката на пилата? Ааа, сетих се . Няма хеликаптер няма проблем.Няма магистрали , няма и изтрепани и т.н.