18

Анонимен

преди 6 години

900 коли на ден - ако не се лъжа за всяка се плаща като ПОП че си я регистрираш, т.е не е държавата да си бърка в джоба за тях.=> за нуждите се отварят още гишета и канали, работят повече хора, взимат повече пари от народа и къде е проблема? освен че е държавно и се работи на принципа "бърза работа нямаме".

17

Калин

преди 6 години

"...за да може човек да си ги разпечати, да си ги попълни и да отиде с готови документи."Че то това и сега може. На сайта им са описани всички документи, които ти трябват за всяка услуга. Това, че народа не смята за нужно да се информира преди да отиде на място е проблем, който от КАТ няма как да решат.Последно като ходих (2016 г.), за пререгистрация на автомобил, свърших с всичко то1но за 40 минути.

16

Хех

преди 6 години

Слава богу доживях и аз един ден да отворя този сайт и на първа страница да няма нито една новина за транзисторните, биполярните и пeдaлитe. Дано да са мирясали и да са се научили да водят малко по- тихо безсмисленото си и жалко съществуване. Но ми се струва че напразно се надявам. Ще си починат от парада и ще има крясъци с нови сили.

15

Анонимен

преди 6 години

да ги има документите в електронен вид ... ама да си ги разпечаташ и попълниш на ръка. Все едно на сайта да сложат снимка на гишето, за да знаеш къде да се редиш.Електронен документ, дето не се приема по електронен път. То поне да можеше да си го попълниш преди да го разпечаташ, да не се дзверят после лелките на почерците. Детайли, детайли, колко да са детайли...Апропо: "дори до оправяне на тоалетните стигнахме" ... аферим, машалах, ашколсун. Смятай чак докъде стигнахте, щом дори до тоалетнит

14

Анонимен

преди 6 години

Идва ли края на опашките? Не, естествено! Софтуера и хардуера е само, за да се "усвоят" едни пари и после да се говори, какви грижи са положени. Реално - промяна намя да има. Нищо чудно, да закарат всички шовьори под строй да се регистрират, за да работят със "системата"!

13

KAT Plovdiv

преди 6 години

Za da registriram edna kola minalata godina sutrinta byah v 7 chasa 16:30 izlyazoh.Nyakakvi typove obiklyaha nagore nadolu,a lelkite zad gishetata mnogo neuchtivi osobeno ednata sas zlatni lanzi se praveche na mnogo vajna.Po kakvi kriterii gi naznachavat ne znam,no mislya che tryabva dase izhvarlyat vsichkite na ulitzata.Nachelo s Shefa im.

12

Анонимен

преди 6 години

Тези в КАТ са много по-*** от премиера,така,че не очаквайте много...

11

Анонимен

преди 6 години

Разтуряй КАТеричоците, по примера на Грузия.

10

байхейс

преди 6 години

КАТ е една никому ненужна бюрократична структура събираща рекет и подкупи от хората в полза на корумпираната ни държава

9

Анонимен

преди 6 години

Докато информационните системи се правят от бивши и приближените им от системата хора, НИКОГА няма да заработят нещата нормално колкото и да ни се иска. Дядоми 80 години казваше, че няма да доживея аз дори да видя България като нормална държава и излезе прав, дано внуците ми поне да живеят нормално в Родината си...

8

вожд

преди 6 години

премахване на държавни служби които са ПИЯВИЦИ нсо ,кат и др. в БГ всичо си е като по времето на живков и ПО ЛОШО, що не може боко да си ходи на работа като всеки един от нас ,а холандският крал може да е пилот на гражданската авиация .В БГ М А Ф И Я. мафия ,а мафията се прочиства само със ЕДНО...време е закъсняваме вече

7

Анонимен

преди 6 години

Цирк Буш ... закривай... докато мелиме за ката... улете некой милиард за Винету инвестмънт оууууу :)))

6

Анонимен

преди 6 години

"Около 900 автобомобила..."Автобокакво? Вчера ли пуснахте статията "Пишем ли правилно"?

5

Анонимен

преди 6 години

КАТ трябва да се закрие. Полза от КАТ няма, а вреди колкото пеш.

4

13а

преди 6 години

Кавото и да направят в КАТ,нищо няма да се оправи,просто и ясно това не е тяхна работа и затова корупцията е на висота.В Европа пътната полиция се занимава с контрол на пътя и нищо друго,в България това явно е доста голям бизнес.!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Дончев не се прай на ентелигентен - кога ще затворите кат - не е работа на държавата да се занимава с регистрация и прехвърляне на автомобили!

2

Анонимен

преди 6 години

Материалът там емного зле!

1

Parcours

преди 6 години

Bg medii sa mafia...ne informirat obektivno bg narod suveren...podkrepvat korupciata...