13

абе какво увъртате

преди 6 години

Щом не е техническа неизправност значи е пилотска грешка. Недобра преценка на разстояние,метеорологични условия(вятър). Лека му пръст на човека,героизираха го,за да замажат гафа...

12

Спиро

преди 6 години

Ааахх Ердогане,кога ще смениш флага...Нищо не става от нас,нищооо...Идвай да въведеш ред,кой по Болене,кой с тухла четворка в гьола..кой побит на кол...нищо не става от тоз народ,роби сме били и роби ще си бъдем...

11

.

преди 6 години

Още не можеи да преглътнеш загубата на Цецито.Свиквай,мижитурко!

10

ognyanz

преди 6 години

Такива инциденти стават във всички армии. Непонятно е обаче защо толкова избързаха да награждават посмъртно пилота, след като разследването на причините за инцидента едва сега започва.

9

Анонимен

преди 6 години

Въртолета сам се е завъртял и се е праснал в ...оградата ..или в ..крайпътното дърво !Глупав въртолет !

8

Запознат

преди 6 години

Каквато ни е държавата, такава ни е и армията, такива са ни и пилотите. Хубавото е само, че на територията още малко живот и остава след това тук ще живеят други.

7

Жоро София

преди 6 години

Нашите некадърници военните с големите търбуси сами се елиминират дори и без противник, представям си ако имат противник какво чудо ще е....Закривай!

6

Веселин Узунов

преди 6 години

Пилота е бил некадърен. Ся оти е араметлия та му правят метани. Като си се върне тук Османската империя ще има кадърни аскери и хубави въртолети.

5

Данъкоплатец

преди 6 години

Кой ще върне сега 50-те милиона, който този некадърник потопи в морето!?

4

Анонимен

преди 6 години

Разследване още няма, но вече има твърдения какво не е. Хайде първо разберем какво се е случило, а после да оправдаваме живите и мъртвите, инак оставаме с впечатление, че всичко е нагласено предварително и разследването е опорочено.

3

Анонимен

преди 6 години

извънземните бяха!!!! :DТЕ ОЩЕ НЕ СА ПРОВЕРИЛИ НО КАТЕГОРИЧНО ТЕХНИКАТА НИ БЕЗ НИКАКВИ ПАРИ ЗА ЧАСТИ Е В ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ!!!!БУДА Е НЕВИНЕН БУДА Е НЕВИНЕН И ЗА НЕДАВАНЕТО НА ЕДИН ЛЕВ ЗА БДЖ !!! ВИНОВНИ СА ЯВНО БУДАЛИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАХА ЗА БУДА ТАКА ИЗЛИЗА!

2

Анонимен

преди 6 години

Редно е главнокомандващия да подаде оставка не може да празнуваме гей-парад, когато трябваше да има национален траур.

1

Анонимен

преди 6 години

Корабът е виновен, че е ударил хеликоптера с мачтата си. И неговият капитан.