227

Пол Найденов

преди 6 години

Хората на Прайда бяха повече от 3000 - и анти-прайда бяха малко повече

226

дк

преди 6 години

на София Прайд имаше над 3000 души, зашо твърдите, че са 250?

225

шиваров

преди 6 години

От кога тия пръднари станаха прайдъри?

224

Евриков

преди 6 години

До АнонименДеца от американския колеж водили на прайда, трябва да се угоди на новия брат!

223

Mariec

преди 6 години

Абе хомо,май я докарахте до содом и гомор.да сте виждали семейства с брак или без брак да парадират?вие не сте божия намеса,а намеса в божието творение изкувственоне бъдете такива каквито не сте!!!!!!!

222

Анонимен

преди 6 години

Защо сборния пункт на прайда е точно пред паметника на Съветската армия. Това би разсърдило още повече Москва. И без това от време на време разни авангардни худужници оцветяват монумента, та сега и прайд. Вероятно да видиш детето си сред такава общност(която е дискусионна за медицината) не е много приятен момент за родителите им.

221

Евриков

преди 6 години

Знаете ли, защо хомосексуалните са дискриминирани? Защото са мъже, а си представят, че са жени и се предлагат на истинските мъже, които ги считат за луди и ненормални. Така те са наистина дискриминирани от истинските мъже и си търсят някой мъж да им го зъвре, но не намират и се обявяват за дискриминирани. Идеята им е да се приеме закон, които си пожелаят да не им отказва да им обърне хастара на отворените. Педераска работа!

220

Анонимен

преди 6 години

E kade sa boiko i zezko ????? Kade e siderov i semioov kalfin radi naidenov na parada lu sa

219

Анонимен

преди 6 години

Извратена ***

218

Ами да...

преди 6 години

Всъщност, в България хомосексуални почти няма. Плаща се, и то много за да съществува такава общност. Нещо, като професия гей - срещу съответното възнаграждение, трудов стаж, участие в прайдове, шарени шалчета и т.н.

217

Жалко

преди 6 години

Дали родител който види, че детето му е участник в това срамно шествие ще се почуства добре?? Едва ли... Очите и душата ще му се напълнят с много тъга.

216

До Въй-въй-мъй №237

преди 6 години

Точно затова по-долу се поставя важен въпрос - какъв е приблизителният брой на непълнолетни тийнейджъри, които са отишли там от любопитство или защото им е обещано нещо (някой лев, почерпка, подаръче). По този начин хем визуално се увеличава групата на "празнуващите", хем наистина възниква опасност някое подрастващо хлапе да бъде "зарибено" и привлечено към тези.Ако се знае приблизителният брой на сеирджиите и на платените участници, тогава ще се пресметне колко са истинските гейове - под 100?

215

Анонимен

преди 6 години

Добре де, за какво се борят? Някой да им е забранил да са гейове? Аз за права в спалнята си нямам нужда да изляза на улицата. Искат семейства - ОК, но нали ние - другите, трябва да им правим, та дори и да им раждаме децата?

214

Любопитен

преди 6 години

"ЛГБТИ общността"- това някакво ново, купешко, политкоректно наименование за пeдеpасите ли е??

213

Sonq

преди 6 години

Никога няма да се оправи държавата с тези националисти! Да се борят срещу депутатските своеволия като искат да защитят децата си!

212

???

преди 6 години

Никъде няма поне един интелигентен гей, който цивилизовано и грамотно да защити ориентацията си и вижданията си с нужното достойнство!!! Няма!!!

211

вай-въй-мъй

преди 6 години

250 човека, вкл. дипломати, докараните за масовката от чужбина и сеирджиите, и ми претендират за значимост...

210

прайдчик

преди 6 години

На парада пeндeли почти нямаше!Повечето бяхме студенти да изкараме по 50 кинта!

209

Анонимен

преди 6 години

Никаде не виждам на снимките Владо Кузов.

208

Анонимен

преди 6 години

Разпънаха го на кръст Бурлескони че е неморален и лош,че бил женкар и ходел с жени.Да ,ама ако беше гей и ходеше с мъже никой нямаше да го обвинява и да го пипнат с пръстДуми на Путин.