61

ognyanz

преди 6 години

Цецо хем признава, че едва сега се сключват договори, и то за част от отпуснатите 160 млн. евро, хем разправя, че били усвоени. За и'диоти ли мисли тези, които му четат постовете? А че оградата не е достроена, това наскоро го показаха в клип по БТВ.

60

Анонимен

преди 6 години

Колко харчи държавата за охраната на Доган?Сега в момента.Колко за Борисов?Не сме САЩ или Русия да имат такива охрани.Колко харчи самолета да отидеш до Евксиноград за обяд и да се върнеш.Тоест София-Варна.

59

Анонимен

преди 6 години

И аз имам въпрос към умник 62А защо Пеевски при управлението на най великата партия ГЕРБ, усвоява всички държавни поръчки???Защо???Кажи за Пеевски и Борисов!Кажи де гербер от римско потекло завършил по европроекти на Министерството на образованието;)

58

Анонимен

преди 6 години

Имам обосновано предположение, че образът с особена форма на главата скоро пак ще бъде подсъдим.

57

анонимен

преди 6 години

През седмицата от телевизия Евроком/впрочем гледайте я ще научите нещо по различно от това което ви говорят БНТ,БТВ и НТ/.Та според статистическия институт държавните служители били/да не паднете/ 850 хил души.През 8 годишното си управление Герб подмениха на всички нива тези служители и сложиха свои хора/без каквито и да са компетентности.Та само тези хора като гласуват за партия Герб/нямат изход от това им зависи стандарта/то тогава кой друг е гласувал за тази партия? 1050 -850 ,

56

Анонимен

преди 6 години

До *** лъжеА другарят Цветанов да каже колко плаща немската фондация преди избори. На колко места получава инструкции и заради колко тъмни петна от миналото на лидерите на ГЕРБ патроните от запад ги държат на каишка!!!

55

Курнелия лъже

преди 6 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников.

54

Анонимен

преди 6 години

И след като отърва затвора, Цецо Лъжецо отново онагля! А колко кротък бешеее! НАГЛИТЕ 2 (ГЕРБ) нямат спирка!

53

Активист на БКП

преди 6 години

До жената мъжЩо да е ,,тежка,, загубата ???!!! Бацко я би с 3% ! И то с фалшифициране на гласове...

52

месара

преди 6 години

едно въпросче и от мен : защо още се пише и се коментира за другарката *** ?!

51

Заможен БГ пенционер

преди 6 години

Не ме интересува !!! Отивам да търся храна по контейнерите...

50

въпрос към Курнелия

преди 6 години

Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/-Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси

49

жената мъж

преди 6 години

Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.

48

Анонимен

преди 6 години

Този жалък човечец, попаднал във властта не защото има интелект, образование и познания, а защото Най-сладко смуче морковчето на Падишаха, на Владетелят на вселената, предшественик на homo sapiense. И за да е подигравката пълна го е създала с глава като пъпеш. При това куха като кратунка.

47

sistem error БСП

преди 6 години

***, подобно на кремълския си господар никога не казва истината. Това е характерна черта на русофилите.

46

MAD

преди 6 години

Бойко Борисов, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГЕРБ са най- долната и КРАДЛИВА НАПАСТ, която от 1990 година насам е имало в България. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТЕЗИ ГНУСНИ АЛЧНИ ***.

45

Градския

преди 6 години

Цветанов , Вие с Вашия "авторитет" , на "неподкупен" , "високообразован" и никога не лъжещ човек , всявате увереност и вяра във Вашите думи!Я намерете някой по-чистичък човечец във Вашата група , който да опонира на опозицията!Ако нямате такъв , по-добре е да си мълчите!За Цецо с шестте апартамента купени на нищожни цени и " платени" от тъста му да сте чували?

44

Курнелия нагла

преди 6 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

43

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука кво бил казал Цецо Крадецо с пъпешовидната глава пълна с бръмбари.

42

БАБА КУНА

преди 6 години

ИЗПЛЪЗНАЛИЯ СЕ ОТ ЗАТВОРА ЦВЪКИ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЗА ВЯРВЯНЕ! ЗА НЕГО ДУМАТА ПОЧТЕННОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВА!