43

Пенчо

преди 6 години

Мерзко е за една жена да се облича в мъжки дрехи(панталони,клинове),да има татуировки,пиърсинг по тялото си,да има силикон в гърдите и устните. Грозно е и да се гледа жена,която се държи просташко,псува,пърди,държи се нескромно,неприлично,непочтително и неподобаващо за една жена. Загубиха ли българките,представите за почтеност,женственост,естествена,природна красота(телесна и душевна)?

42

Пенчо

преди 6 години

Горката Илона. Сама себе си се е направила за срам и позор. Мои познати,които са учили в Богословския факултет казват,че да се татуира тялото,както и да се правят разни "разкрасителни"операции и интервенции,това е недопустимо и забранено в Християнската Вяра. Свещеното Писание(Светата Библия) пише,че е грях човек да загрозява тялото си с татуировки и пиърсинг(та какво остава за силикон,хиалуронова киселина в устните и прочие гадости!). Тази Илона е срам и позор за близките си и за Богословския

41

Анонимен

преди 6 години

Ахахахахаха, някой от този сайт да се подиграва на друг за правопис е просто трагикомичнооооо...Погледнете си само материалите от последния час!

40

Анонимен

преди 6 години

Плюене, злоба, завист клюки това са качества които българина притежава в изобилие. Някой сеща ли се защо никой по света не ни понася. Хора радвайте се на живота и приемайте хората такива каквито са.

39

Анонимен

преди 6 години

тази снимка ще я покажа на кучето си, следващия път когато не иска за си изяде яденето, като ще му кажа че ще му я покажа на живо. сигурен съм, че ще омете всичко от паничката веднага.

38

Анонимен

преди 6 години

Явно нe са останали жени в България, щом тази минава за красавица....кой им вдига самочувствието на тези караконджули....за очила ли пари нямате?

37

лУД

преди 6 години

Трябвало е акъл да си имплантира вместо силикон !

36

Кирил

преди 6 години

Тази жена е ужасна ! Не виждам защо толкова много и се обръща внимание ? На всяка ПРОСТА жена в България със снимка по бански, половин зърно на показ и огромен луфт м/у краката ли трябва да се обръща внимание ? Не мога да разбера защо толкова много се лансира тази жена ?! Заради простотията или заради това, че е хубава ? Не вярвам да е второто, защото 90 % от тук коментиращите мъже, няма и да се обърнат след мис силикон ако я видят на улицата..

35

Анонимен

преди 6 години

В този конкурс допускат и 40+ ли :o Еха!

34

65

преди 6 години

Е коментар като този на 35_,,умната ме разби.Смърт,кремация,залепнал силикон.

33

Кукумицин грозен

преди 6 години

Пълно грозило кукумицин. С немита коса, нечистоплътна. Ужассссс

32

мераклия

преди 6 години

Абе незнам дали е бедствие или не, ама ако я хвана няма да и сляза от зaдниka 2-а дена... ще я разчекна като варено пиле

31

до Сел

преди 6 години

Каквото повикало, такова се обадило.Или според теб трябваше да и адвокатства ли?

30

сел

преди 6 години

Тая статия е не по-малко злобарска и комплексарска от статуса на миската.

29

Зиг

преди 6 години

Абе, на тая главата ѝ с нищо не се връзва...

28

Анонимен

преди 6 години

Господ като е раздавал акъл, тя е била на опашка за силикон😂

27

Анонимен

преди 6 години

Тая може ли да удуши патока? Имам предвид качествено!!!

26

умната!!

преди 6 години

основния проблем със силиконовите плънки е че при смърт ако силикона небъде отстранен а тялото на починалата бъде кремирано, е че силикона яко загаря в газовата камера, след което роднини трябва да го изчегртват със шпакли

25

Ангел

преди 6 години

Ама защо ги правите все по Известни тези глупави Златотърсачки, които само след 10 години ще видят какво е да си Отхвърлен от обществото ***, със застаряваща и вече ненужна на никому външност!Да я видим тогава ,без пукнат петак в джоба и най-вече без съпруг и семейство как ще работи за 500 лв като продавачка в на някой битак!

24

Мечо Пух

преди 6 години

Сега разбрахме, че освен красива (което е очевидно за всички) тази ***** е богата умна и смирена... тоест получихме достъп до вътрешната красота на това богато и умно създание!