12

Петърчо

преди 7 години

Хората питат къде били инспекторите. То по-добре си задайте въпроса дали в речника на собствениците на строителни фирми в България съществува думата инспектор. Поне едно е сигурно ако думата не съществува то думата подкуп независимо от подредбата е първата в речника на въпросните... А и на повечето инспектори. Добре че човека е извадил късмет и е жив и дано се оправи бързо.

11

Моряк и половина

преди 7 години

Работника да съди фирмата, за дето не му е предоставила обезопасително въже! Не може да се пестят 100 лв за сметка на човешки живот! ПРЕСТЪПНИЦИ!

10

Палмето

преди 7 години

Определението ,,Фирма Подизпълнител'' за обект който усвоява държавни средства,или субсидии,ми звучи някак си странно.Ами тогава кой е изпълнителят ? Тези вехти схеми за кражба на държавни субсидии са толкова скъсани,че трябва да се засенчват от полиция,и прокоратура,иначе дирниците им ще лъщят от 100км.

9

Имигранта

преди 7 години

Като гледам как се работи в Англия и как в България се чудя да се смея ли да плача лиТолкова сме далеко от истината

8

Анонимен

преди 7 години

Безопасната работа е последната грижа и на работниците, и на работодатели .Комунизма направи хората мързеливци, пияници и нехайни.

7

доктор

преди 7 години

Щом е оцелял 100% е бил пиян, защото по време на падане тялото ако е под действие на алкохол то се отпуска и удара със земята с отпуснато тяло се поема с значително по малки щети! Ако е бил трезвен адреналина му щеше да се качи на макс, а самото тяло щеше да се стегне, и удара със земята щеше да е фатален! Миналата година имаше един случай със пиян руснак който пада от 16 етаж и оцелява само с няколко фрактури!

6

Анонимен

преди 7 години

Работят без договори, безопасност на труда- нула, работодателят обикновено не плаща осигуровките които се полагат, защото българският "бизнес" трябва да печели с цената на всичко.

5

Анонимен

преди 7 години

Забелязал съ,че инспектиращи в която и да е област се появяват само когато нещата се сгговнясат тотарно! През другото време кво правят?

4

Анонимен

преди 7 години

А къде са инспекторите,когато шведите работиха 8 месеца без колани,без парапети,без каски,без работно облекло и обувки ?

3

Анонимен

преди 7 години

"трудови инспектори са на мястото, за да изяснят причините за трудовата злополука"да се чете"трудови инспектори са на мястото, държат кочан с актове и питат собственика: какво ще правим сега?"Причините не е необходимо да се изясняват, те са ясни за всички освен за "инспекторите" Работа на височина се извършва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с предпазен колан. Работникът не е имал предпазен колан, затова е паднал от скелето. Толкова е просто.

2

Анонимен

преди 7 години

проблема е в скелет 100%

1

Анонимен

преди 7 години

Ако е бил пиян и Господ го пази!