33

Анонимен

преди 6 години

Като се е агресирал - три денонощия в една килия с 20 ромей, ще му разраблотят ауспуха и ще е кротък като ягне.

32

Анонимен

преди 6 години

Ей младите студенти...какво още чакате? Места за учители колкото искаш...идвайте! :) Високи заплати, престижна професия!!!

31

до 29

преди 6 години

До СтудентчетоАбе крачен лост , ти не четеш ли ,че става въпрос за забележка за пушене в училищен двор ,където първо е забранено и второ децата тренират!

30

номер2

преди 6 години

От този десетокласник нищо няма да излезе! В бъдеще ще пострадат още много хора! Най-добрият вариант е да бъде ликвидиран! Да бъде ликвидиран, преди да са пострадали други невинни! Законът трябва да защитава хората, гражданите и да е безмилостен към катилите! Ако трябва да сме толкова милосърдни, отрежете му ръката, която посяга! Това ще е урок за всички бабаити!

29

Анонимен

преди 6 години

Примерът на вицепрезидента става заразителен и добива огромни размери.

28

Анонимен

преди 6 години

Къде ли са сега ТВУ?

27

Христо

преди 6 години

Продукт на българското училище-100 % престъпник....

26

Анонимен

преди 6 години

Бягайте оттук, докато все още сте нормални и живи.

25

Студентчето

преди 6 години

Истината е, че повечето комплексирани хора решават да станат учители по физическо възпитание! Не защитавам нито една от страните, но мисля, че понякога на такива хора не може да се излезе с добро. Много често издевателстват над детската психика с измислени нормативи, които и във Френския чуждестранен легион не ги изискват!И аз съм бил жертва на такива комплексари, които си мислят, че са хванали Бог за шлифера, като държат свирката и тефтерчето с нормативи!

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Само фактът, че си писал Европа, вместо Европейски съюз, ми е достатъчен. :) По времето на комунизма пред кого си бил бе?

23

Анонимен

преди 6 години

Комунизма бил лош, Тодор Живков съсипал България... ама преди 89-та такова нещо е било немислимо да се случи. На последно място по всички критерии в Европа и не само. Да живее демокрацията!

22

Анонимен

преди 6 години

Ударят ли те - удряй!хайде да видим какво толкова ще му се случи на даскала. Щом като ударът понесен от него е бил "жесток", той има право да се защити. Един десетокласник си е вече мъж, а не дете. може и да те убие с един удар. Имаш право да се защитиш!

21

Анонимен

преди 6 години

Пpоста територия...Как може учителя да му направи забележка, че пуши в училище...Стегнете си хлапетата!

20

Анонимен

преди 6 години

Те родителите им с X5-ците, където са най-големите и опасни далавераджии, са точно синове на демокрацията, хахахаМоля ви, скийте се, руски тролчета.

19

Бай Тошо

преди 6 години

Само ТВУ ще го оправи, да ви пикам на демокрацията!

18

Кико

преди 6 години

По важно за нашите медии е да отразяват посещението на Туквун в Германистан и целувките му и навежданията по Фрау Меркел! Това ги прави горди! Това, че в Панелистан гамените бият учителите, защото им правят забележка, че пушат насред училището за нашите жУрналисти не е от значение!

17

Додо

преди 6 години

*** трябва да бъде съден по бързата процедура за опит за убийство! После в ТВУ, или какъвто е тамДемократичният му еквивалент (ако има такъв)! Да се удря някой в главата с агресия ("агресирал" се е странна дума) не може да се оправдае с едното последвало извинение! Създава изключително лош пример у другите младежи!

16

Анонимен

преди 6 години

колкото и да го плюем бате боико тои се оказа прав България няма качествен матерял всичко е долнопробен талашит

15

МАНЧО

преди 6 години

Ох мамееееееееееееееееееееееее!Намерил даскал който съблюдава закона за защита на гамените! Де да беше по мое време да видим дали ще посяга , камо ли да пуши в двора на училището.Ние се криехме по тоалетни и тавани за една цигарка и не смеехме да се озъбим,а тия говVньовци и посягат.Ако беше на нашия даскал по физкултура щеше да се овива в *** кожи след такова посягане. В тази нашата Мутроландия всичко е с краката на горе. Има ли КОЙ да вкара ред??? НЕ! Всичко е от ТИКВИ на горе!

14

Шаран-БГ

преди 6 години

Всички медии залагат на сензацията, представлението/шоу-то/, насилието, секса !?!? Вече четвърт век никъде не чувам и две думи за съзидателен труд,за прилично човешко поведение и отношение един към друг. Тук-там се прокрадват срамежливо по три-четири реда за някоя съвестна постъпка на дете или възрастен. Толкова - останалото е най-вече злоба и насилие ! Какво свястно вижда около себе си и какво хубаво чува ежедневно един млад човек. Дори в къщи всичко да е чудесно -улицата,средата са лощи !!