11

123

преди 6 години

Предлагам първата дама да стане вицепрезидент!

10

Анонимен

преди 6 години

искам да стана ром , кажете ми къде да си подам документите и как става , и без това живее по лошо от тях

9

batevale

преди 6 години

Не ми стана много ясно какво точно иска да каже вице президентът(А може и на нея да не и е ясно). Но съм забелязал ,че тези роми ,които са пожелали да живеят като нормални български граждани ,вече са го направили. За съжаление % им е много малък........И от толкова "включвания" и "изключвания" системата се претовари и "изгоря".......

8

КултурноМногообразие

преди 6 години

не означава да се кокетничи с примитивизма и да се угодничи пред него! Не означава връщане назад в развитието, защото виждате ли, някои си били имали културни традиции, много държали на тях и не бивало да им пречим да ги практикуват, дори когато това е непоносимо и дори убийствено за нас.Още по-малко пък "културно многообразие" означава да качиш на гърба си мързеливец, изостанал в еволюционното си развитие и да търпиш той да те рита и да плюе на главата ти, докато го носиш и хрантутиш!

7

Анонимен

преди 6 години

Какво учение бе хора ходят за закуската ,която й се полага и изчезват да крадат.Стига сте харчили народни пари да се опитвате да ги интегрирате

6

Шопо

преди 6 години

Айде стига са яли и поли до 18 години у тия училища !!! Да одат да работят!

5

българина

преди 6 години

Ромчетата у киреча, никой не може да ги извади от там. От 2000г нито един народ не е успял да направи от тях хора, както и от *** човек!

4

Циник

преди 6 години

Бреййй....грамотен ром...цъка минуси...сигурно е осиновен от бездетно българско семейство!

3

Анонимен

преди 6 години

Като не и харесва да си подава оставката и да емигрира.

2

Анонимен

преди 6 години

българите се редят на денонощни опашки да си запишат първолака в у-ще, те се загрижили за потенциалните 12-годишни майки и татковци.

1

Циник

преди 6 години

Много съм притеснен за ромчетата!Тези зажъднели за знания сънародници...в най-люта зима газещи километри през балкана по джапанки 2 метрови преспи сняг...с едничкото желание - да идат на училище!