10

sdfsfs

преди 6 години

Този брансън много загрихен ужким. То неговите фирми авио и космическа най-много СО2 отделят. Ще ги спре ли? Няма. Тръмп си е прав търговията с възлеродни емисии си е в ущърб на САЩ. Новите технологии ще се въведат когато станат икономически изгодни. Винаги е било така.

9

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП Е БИЗНЕСМЕН!!!!ВИДИШ ЛИ ДЪРВО! ОТРЕЖИ ГО! ВИДИШ ЛИ ЯЗОВИР ПРЕСУШИ ГО! ЩО ГОЛФ ИГРИЩА ИМА ТРЪМП НАПРАВИЛ НЕ Е ИСТИНА И ТАМ МИЛОСТ ЗА ПРИРОДАТА НЯМА НО КИНТАТА СИ Е КИНТА!

8

м..да-продължение

преди 6 години

Тръмп също знае ,че мита с глобалното затопляне е един много сладък бизнес за група хора и той не иска да играе по тяхната ***. Но Брансън е прав ,че трябва да се смени източника на енергии, както и че трябва да се работи в посока глобално ПОЧИСТВАНЕ на земята.Обаче концерните ,които най-много замърсяват Земята -същите ТЕ стоят за проекта-,,Глобално затопляне'' и осребряват страховете на хората.

7

м..да

преди 6 години

Глибално затопляне -няма. Най-много ,което може да се случи-Гренландия отново да стане Зелена Земя. Това ,което някои учени се опасяват е от глбално застудяване.Това с което всички учени са съгласни -са смяна и изместване на полюсите-магнитните. Също се наблюдава и вероятност течението Гълфстрийм да се измести.Човечеството в случая обаче не може да направи нищо-тези процеси ,както затопляне или застудяване зависят отслънчевата активност. Това Тръмп го знае.

6

Анонимен

преди 6 години

Брансън е коректен мъж и затова е използвал това определение "наивен". Всъщност всички знаят какво точно е имал предвид.

5

онбашията

преди 6 години

нека се пукат зелените кратуни

4

ИМаме проблем

преди 6 години

Холограмните оръжия имат връзка с тн"Пред пермски декодиращи" довели до изключително жестоки войни в края на *** и до колапс на живота на сушата ,океаните и моретата в края на ПАлеозоя..ПО страшна война от тази палеонтологията не помни..

3

ИМа ИЗМАМА от ПАриж

преди 6 години

Много тежки увреждания на климата нанасят нашествениците освен с принудително включени скенери и с холограмни оръжия произвеждани под техен обемен контрол.ПОлзват ги за трайно декодиране и повреждане на огромни региони чрез облъчване вкл от дронове,сателити ,цигарени кутии и автомобили..Чрез тях ударно растопяват ледниците.АКО имаше споразумение за КЛИМАТА щяха да ги забраняват веднага и да спрат движението с включени фарове денем.ИМА нагло престъпеN ПРОЕКТ ПРОКАРАН С ИЗМАМА В ПАРИЖ

2

JJIvanov AMAN

преди 6 години

С тн"електрожени" всички водачи на МПС над един милиард вече имат трайни увреждания на очите като официално предупредиха експерти че ще стане.Уврежданията са НЕЛЕЧИМИ.Скенерите заслепяват водачите денем и нощем и са причина з аубииства на пътя вкл на колоездачи. Пет минути сутрин срещу включени фарове и скенери и вече не виждате добре даже с очила.Движението с включени фарове против мъгла/каквито са тн дневни сканери/светодиодни/ е ЗАБРАНЕНО ДЕНЕМ И НОЩЕМ

1

STOP фаровете денеm

преди 6 години

Zasega най тежки увреждания на климата се правят чрез нови нагло престъпни режещи скенери монтирани на стотици милиони автомобили вместо доказано безвредни фарове../жълти/Пробивите са огромни ,,има риск от колапс на биосферата. За един ден трябва се спрат от движение всички с опасни скенери подават от Англия има риск от междузвездна война .