18

Иванов

преди 6 години

У Нас на Балканите търсим средства за допроучване на границата мезозой терциер.Досега проучванията показаха че е имало поне три тежки импактни събития заедно с удара Мексико и ядрена война. МИналата година край Белене се появиха данни за тн БЪГ Nibiru и проблем датиран около 50 години преди края на мезозоя.Датираха се и вероятно находки от ТИА МАТЕ/Тиамат Става въпрос за особенно жестоки войни.

17

До антрополог

преди 6 години

Хомо Еректус ще се видят със сигурност, защото интелектуалното ниво на участниците в прайда е на нивото на това еволюционно стъпало в развитието на човека.

16

антрополог

преди 6 години

Хомо Сапиенс и Хомо Еректус може да видите на прайда в София на 10ти юни.

15

Историк

преди 6 години

Тоя Хомо Сапиенс от Мароко е бил на времето приятелче с Лили Иванова. Той също много обичал да рита и да търчи с филия с мас от птеродактил, а по параметри на черепа и интелекта е бил още тогава готов за премиерски пост. Попречило му единствено, дето по онова време "Винету" още не била написана. Истина ви казвам, вервайте ми.

14

Анонимен

преди 6 години

На въпрос на анкетиращите: "Как ще реагирате ако разберете, че детето ви е хомо сапиенс?", 70 % от анкетираните отговарят, че ще вземат сериозни мерки.

13

Анонимен

преди 6 години

АКО ЧОВЕШКИЯ ВИД Е НА НАД 300 ХИЛЯДИ ГОДИНИ ТОВА САМО ПОКАЗВА, ЧЕ МАСАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО Е СЪС 90% СКЛОННОСТ НА ЗАТЪПЯВАНЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ТОВА Е ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ!!!

12

Крис

преди 6 години

Трябва да върнем човешката история с няколко милиона години и ще се получи уравнението

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Все пак в публикацията се говори за хомо сапиенс, а не за брат'чед на маймунопитека. И напомням, че въпреки двукратното споменаване за разумност в името, последното никак не е задължително...

10

онбашията

преди 6 години

"лицето на един от тези първи представители на Хомо сапиенс е като това на човек, който днес можеш да срещнеш в метрото" - в парижкото метро да, но в затънтените австрийски селца едва ли

9

Анонимен

преди 6 години

А оня зъб от Чирпан?

8

чукча не читател

преди 6 години

Въпросният човек не е човек, а чoвекоподобно. Заглавието в противоречие със съдържанието Останки... НАПОМНЯТ на съвременен човек, Черепната му кутия обаче е твърде различна от тази на съвременния човек.

7

Анонимен

преди 6 години

"лицето на един от тези първи представители на Хомо сапиенс е като това на човек, който днес можеш да срещнеш в метрото".абе аз като знам какви индивиди има из това метро, ми е трудно понякога да ги определя като Хомо сапиенс...

6

чукча писател

преди 6 години

Заглавието в противоречие със съдържанието Останки... НАПОМНЯТ на съвременен човек, Черепната му кутия обаче е твърде различна от тази на съвременния човек. Въпросният човек не е човек, а ***.

5

dfsdfsdfsd

преди 6 години

Значи глей ти до къде била едно време македония....Убеден съм, че и на луната ще има следи от македонци, все пак едно време там сам им били лозята на макетата.

4

Анонимен

преди 6 години

300 000 години и още са си диваци като едно време.Човеците са поредното доказателство за безмислието на живота.Вселената е обречена на мъртвата материя.Живота е раково образование.

3

Анонимен

преди 6 години

В Африка и до ден днешен се раждат и живеят индивиди, които напомнят съвременен човек...

2

Анонимен

преди 6 години

Боко Тиквата има 38% ДНА от неандерталец на 200 000 год тия са закъснели.

1

Анонимен

преди 6 години

И жената на Макрон е родена горе-долу по това време.