37

anonimen

преди 6 години

ako se razbolee nqkoe balgarsko dete karat roditelite mu da prosqt po tv i internet za le4enie a tezi gi lekuvat bez pari

36

Анонимен

преди 6 години

Брой им този който брой тук на някой от нас Америка за България

35

,em

преди 6 години

от къде парата ве амуджинци? паспортите нямахте време да ги съберете ама пачките ги наджипкахте една до друга у куфаро а? ами ако това са саудитски мангизи платени на главорезаджии убивали жени и деца в сирия и ирак? ами ако са катарски пари платени за да бъдат убивани европейски жени и деца? сега ше ги гледаме, ше ги храним, къщи и жени ше им дадем, за да ни направят на скрап след това. българино събуди се. зелки трябва да се търкалят в тази държава.

34

Анонимен

преди 6 години

Първо да се стабилизират, а после бой докато си кажат кой им брой кеш на ръка и ги пуска към Европа.

33

Анонимен

преди 6 години

Колко пари им струва лечението?Колкото един нов мерцедес.Всеки ден умират много българи млади жени и деца защото нямало пари за да живеят.А за някакви смрадливци дошли от дупките и пещерите при тва дърти кочове всичко е безплатно,нали?Трябваше да ги закърпят да им прелеят малко кръв и кой изкара,изкара.И без тва има няколко милиарда като тях.Безработни тарикат-талибани от мъжки пол и афро арабски произход.Ще умра от смях ако за благодарност решат да думнат болницата заедно с тъпите доктори.

32

Трябва да има ред

преди 6 години

Какви 5000 Евро. Аз съм Българин и живея в Европеиска държава бачкам за 500 лв по 10 ч и нямам 5 лв да се обръсна.БЕСИЛО ЗА ПРОДАЖНИЦИТЕ И награда за министара на Афганистан че хората могат да спестят пари в тая бедна държава

31

Анонимен

преди 6 години

за много българи 5 хил. евра са мираж, непосилно висока сума...

30

Иван

преди 6 години

Вижте си заглавието Бежанците от .......Това не са бежанци, а граждани от Афганистан. Интересно , от къде тези бедни хора ще намерят на всеки по 5 000 евро и от там нататък джобни и други пари за преживяване? Защо най накрая властите не проверят, кой плаща на тези млади хора-мъже, за да идват в Европа и с каква цел???

29

Кви огради ,бе...

преди 6 години

Да идват у България и да се заселват!Щом искат да работят имА земя има и мотики... У БЪЛГАРИЯ --- НЕМА РАБОТНИЦИ...!

28

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

ПЛАЩАТ СИ ХОРАТА ,БЕ.....НЕМА ЛОШО!ТАКА СЕ ПРАВИ У ЦЕЛ СВЕТ!!!ЩОМ СИ ПЛАЩАТ--ЗНАЧИ СА ДОБРИ ХОРА !ПРЕКАРВАМ ГИ ...КЪДЕТО ИСКАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Иван

преди 6 години

Оградата е за животни. 5 огради да правим само храним приближените фирми на управляващите, иначе стига да решат бежанците пак ще намерят подкупни преводачи, които са вътре в охраната. Нали ги хванаха уж, в затвора ли са или ало наш човек.Трудно стана за Низамовци с свински опашки. Да се преведат всички бежанци в държави, които садят демокрация харчейки новото си оръжие, разрушавайки селищата им, стректурата им убивайки невинни араби.

26

Анонимен

преди 6 години

Има смисъл да се дават пари, но само за интеграция на бежанците.Да учат български, да се заселват, да ходят на курсове,да се женят да българки и да имат много деца.Оградите няма да ги спрат така или иначе.

25

Анонимен

преди 6 години

На нормалния Афганистанец месечната заплата е от 100долара.Няма как да спечелиш 5000 евро и да ги дадеш за ескурзия.Освен ако не си дхихадист и не се биеш срещо Асад на страната на Идил.където месечните заплати стигат до няколко хиледарки.Хвърляш паспорта и казваш че си бежанец ,само наще Европеиски управници не го разбраха а можеби и не искат защото така им е заповядано

24

Анонимен

преди 6 години

В България трябва да остават, и да се женят за българки.

23

Парите им се

преди 6 години

РАЗДАВАТ от ИДИЛ или от някоя кавказка република??: това еЗАРИБЯВАНЕ на Е, "ПОСЯВАНЕ""Да ни РАЗОРЯТ!!! АЛО< ПРЕЗИДЕНТ< ПРАВИТЕЛСТВО, НС, КАК идват БОГАТИ, а след това ги храниум, ПЛАЩАМЕ издръжка, ЛЕКУВАМЕ ги безплатно???ТОВА са хора-***.АРАБСКИТЕ страни не си приемат хората- ПРАЩАТ ги в ЕВРОПА: САМО им ПЛАЩАТ ПЪТЯ!!!>ПРАВИЛНО ли се струва на РЪКОВОДСТВОТО на РБЪлгария, ЕС, ООН????

22

Анонимен

преди 6 години

Незаконно влезли, с куп болести, СЕГА ще ги храним, лекуваме, дундуркаме, а и НАСТАНЕНИ ВЕЧЕ!!?? ЗАЩО не ги ВЪРНАТ ОБРАТНО ОТКЪДЕТО са ДОШЛИ??СЕГА знаят, че стъпи ли им крака в България. дори и НЕЗАКОННО ВЛЕЗЛИ, ще БЪДАТ ОБГРИЖВАНИ< ЛЕКУВАНИ< докато УМРАТ, ще НАРОДЯТ 10-12 готоваНЦИ, ЩЕ ДОМЪКНАТ родата ОТ 50-ИНА ДУШИ...промяна в мисленето ТРЯбва.иНАЧЕ те СА хитреците, А НИЕ- глупаците!кога, АКО ВЛЯЗА незаконно В са, иран, ирак, оае ЩЕ МЕ СЛОЖАТ В БОЛНИЦА u ще се грижат за мен????

21

Анонимен

преди 6 години

Абе братя българи, колко от вас имат спестявания от 10-15- 000 евро ,та да тръгнат по света ,дайте една статистика , нещо не е наред , щом бедни араби тръгват с пари да цакат по 5000 на всяка граница... ние ли сме най - бедния народ ???

20

полутрафикант

преди 6 години

Гладните гранични полицаи и трафикантите си уреждат среща в горите на Странджа Сакар-мотел Козия рог и там се решава въпроса....всички знаят това но си мълчат в името на пачките....патриотичните трафиканти държат всички канали

19

Анонимен

преди 6 години

"Бежанците" от Тракия.

18

Сандокан

преди 6 години

?5 000 за билет до Франция. Грешка! ?5 000 за билет до гробищата.