5

Кака Нели

преди 6 години

На писалия до ***: Ограничеността на мисленето прозира от всеки ваш ред. Нищо не сте разбрали.Фолклорът не е музеен експонат и трябва да се развива. Но този начин не е развитие, обновление и съвременен прочит, а подмяна на българския вокален стил, схематична колаборация, профанизирана еклектика. Не ми пишете глупости за мегданите и микрофоните. Днес няма фолклорна култура в чист и автентичен вид, това е ясно.Но има неща, които трябва да се пазят. Именно те ни различават като нация!

4

Анонимен

преди 6 години

***, ***... изказването Ви е на ограничен човек, който явно не е склонен да мръдне и милиметър в страни. Обратно на вас, не съм почитател на българския фолклор, но никога няма да си позволя да кажа лоша дума. Въпреки, че съм "сноб". Предполагам, че Ви е трудно да преглътнете и че имаше и микрофони, които също пречеха на автентичността. Бе направо на мегдана да бяха излезли да попеят, че да сте доволна. Светът се глобализира, културата също. И не, никой нищо не заличава, а прави нещо различно!

3

Нели Василева

преди 6 години

До АнонименКолаборацията с Мистерията е поредната подмолна ерозия на уникалността на българската култура. В този профанизиран проект Мистерията беше фон на една снобска музика и стотина фена на Лиса...Подмяна на едно уникално българско явление с чужди музикално похвати, които наред с другите неща заличават една българска икона, каквато е мистерията...

2

Анонимен

преди 6 години

Магия, която няма как да се опише с думи. Лиза е дарена от бога с нечовешки глас, а колаборацията с Мистерията просто те изстрелва в друго измерение. Събитието на годината, поне за мен.

1

Анонимен

преди 6 години

Българските гласове са гласове в пустиня! Ех ако можеше с няколко гласа да скочи обществото напред щеше да е добре! Ама глас без акъл си е като годинките на Лиленцето!