36

анонимен

преди 6 години

ами гласуваите за торите те ще ви хранят само с истински кюфтетаанглия е световен терорист и ще си плаща за грабежа

35

Анонимен

преди 6 години

А в Аборигения народът пирува,преяжда,та чак повръща в стил римски патрриции!Браво,Стадо,добре те утешават,а най-голямата "утеха" ще ви халоса,когато ви нахлузят еврото!

34

Тереза Мей

преди 6 години

До Анонимен Парите ни стигат за пиене.....за ядене не стигат

33

ооооо

преди 6 години

А защо не пишете за България? Почтени и работещи хора остават без пари и храна в началото на месеца заради безумни сметки и скъпотия! Ще мислим за англичаните... айде нема нужда!

32

Анонимен

преди 6 години

До ССInformatziata ti ot 2004 li e?Kutia tzigari e £8-9, a kuhnite gi polzvat poveche mestnite otkolkoto chujdentzite (emigrantite)

31

История

преди 6 години

Е каквото си надробиш - такова сърбаш!

30

СС

преди 6 години

Страшна скъпотия е в Англия наистина (5-6 паунда цигари, 2-3 паунда бирата и т.н.), но кухните ги ползват само черни, араби, пакистанци и подобни мързеливци на социални помощи. Белите квалифицирани хора си работят и са си добре. :)

29

Анонимен

преди 6 години

До Номер 29 - Ето такива простакеси като твоята приятелка, която и две думи не е знаела на английски, когато се е появила там, именно такива хора с миекащи произношения ни ИЗЛАГАТ там, в Англия и затова гледат на нас като на простовати и нецивилизовани. Да си беше стояла в България твоята приятелка, а не да ни резили някъдеси.

28

Анонимен

преди 6 години

От англичани знам, че проблемът им е подобен на българския, но преобърнат - там белия нагличанин масово седи на социал, без образование, без един работен ден в живота. С по 3-4 деца, нагъл и мързелив, докато довлечените през моретата роби се трепят като за последно.

27

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо тогава всички се натискат да живеят на острова?

26

Ганьо балкански

преди 6 години

Нали тук имаме пари за храна,с тези заплати с нашата икономика интелигентни и честни политици и работа колкото щете с най-евтинивт ток,вода и парно да изброявам ли още?А в Англия нямали пари за храна ами да дойдат депутатските дечица в родната си страна и да се нахранят и англичаните много да не му мислят при нас е раят работа и храна има за всички!Урааа!

25

Анонимен

преди 6 години

Пак пропагандни статии за вредата от Брекзит! И как, ако не бил той, Великобритания би процъфтявала под крилото на проспериращия Европейски съюз. Който дава хляб и работа на всички :D Все едно Англия се е нарекла Велика Британия с фондовете и помощите на ЕС. Стига вече! Познавам англичани, които досега не са се оплакали че няма какво да ядат :)) Една моя съседка замина преди 10 години в UK да работи във фирма за почистване на домове чистачка. Беше на 50 год и не знаеше 2думи английски! Сега си е открила салон за фризьорски услуги и козметика и не иска да се връща. И живее някъде на север о

24

ЕВРОПЕДЕРУНГЕЛИТЕ

преди 6 години

ДА ДАДАТ ОБЯСНЕНИЕ. КАК ТАкА В ЕВРО РАЯТ НА ЗЕМЯТА СТАВАТ ТАКИВА РАБОТИ?

23

чудомир

преди 6 години

На европееца не му се работи но иска много висок стандарт на живот.Това явно може да се постигне с емигранти,евтина работна ръка която да движи икономиката,но това е балон който се пука в даден момент.

22

England / Essex

преди 6 години

До Анонимен 24обикалят ги тея без грам език и дето не знаят изобщо какво търсят в тая държава.

21

ЕС екстри

преди 6 години

"Все повече хора нямат пари дори за храна в Англия Държавата се провали, разтваря се ножицата между бедни и богати"И тези и доскорошните им дружки от ЕС ни насаждат демокрация и евроатлантически ценности?!Ако това е целта, трябва да си признаем, че сме ги надминали значително...

20

Анонимен

преди 6 години

Натажих се :(

19

England / Essex

преди 6 години

До Анонимен 18Бели англичани са

18

England / Essex

преди 6 години

Наистина е пълно с безделници просяци на социал които цял ден поркат бира в градинката (досущ като нашите безделници)и просят стотинки , ама като ги питам защо не си намерят работа ми отговарят "ти добре ли си"

17

Анонимен

преди 6 години

Много моля да напишете от кои етноси са тези, които ползват социалните кухни - стига политическа коректност!!! Със сигурност това не са англичани, нито българи и румънци. Най- вече пакистанци, индийци,турци, араби. Както се оказа в една централно-европейска държава / не си спомням Австрия или Швейцария / - най-много социални помощи получават турците и сирийците. Да има някой изненадан ?!?