93

Анонимен

преди 6 години

Както често ми казваше за България хем на майтап, хем с ирония, един приятел, който отдавна живее в Щатите - ТУКА Е ТАКА!

92

Анонимен

преди 6 години

Дали ако беше ритнал Рагин той щеше да се притеснява за чувствителността на скандинавците

91

Циник

преди 6 години

Прегледах набързо немския Фокус ...никъде нищо...Ама пък вчера в Саарбрюкен - 27 годишен сириец заклал социален работник за работа с травматизирани бежанци!*** не било терор - ей така ...просто го заклал..след скарване!М а нгустите могат да ги колят - ама ние сме проблема! И Шведите са същите б а л ъци...нагли там дето номера минава!

90

Анонимен

преди 6 години

75 Има един коментар само и 2 клипа на това в тубата, бе . Що лъжеш? А заглавието и презентацията не споменават че става въпрос за курорт в България. Смешнико такъв!

89

Славянска култура

преди 6 години

Руснаци и шведи са един сорт.Пият,псуват и налитат на бой.Посягат на жени,деца и старци.

88

карина

преди 6 години

Не знам защо ме изтрихте - какво лошо имаше в поста ми ?Бизнесът се опасявал, че може да има бойкот ат скандинавските страни.Ами да - такъв е бизнесът ни - на колене пред чужденците, готов да бъде ритан.Изтрийте ме пак.

87

Анонимен

преди 6 години

Онова англичанче го изкараха геройИ ти какво направи, борецо за справедливост? Поиска по-добра съдебна система? Поиска някому отговорност? Какво стори?

86

Анонимен

преди 6 години

Именно, защото държавата е абдикирала, Темидата е за по-силния с парите и беззаконие цари навсякъде, Бг е най-осъжданата държава в Страсбург при положение, че малка част от хората си търсят и защитават правата. Какво ли би станало ,ако започнем 80% да си отстояваме правата, както прави европееца!?

85

...

преди 6 години

Неволно се сетих за един шведски филм...Män som hatar kvinnor

84

Анонимен

преди 6 години

Руснаците ги видяхме. Стависки уби едни хора, Гоце го измъкна от правосъдието и сега пак си кара кънките, ни джип карал, ни катастрофа правил.

83

Заден двор

преди 6 години

В село българия всичко е възможно.

82

Анонимен

преди 6 години

фак офф шведския пазар бе рагин! До кога ще им позволяваме да ни тъпчат както си искат! Знаеш ли какви неща говорят за нас тук?? Аз бих го оставила в затвора и пребила като куче и после бих отричала

81

Анонимен

преди 6 години

ДА СЕ ДАДЕ СВЕТОВНА ГЛАСНОСТ НА СЛУЧАЯ, НЯМА ЛОША РЕКЛАМА ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ, И БЕЗ ТОВА Е КЛОАКА КУРОРТА ПОНЕ ДА ЧУЯТ ЗА НЕГО, А АКО ТОЗИ НЕ БЪДЕ СЪДЕН ПОНЕ ЗА 50000 ?, ТО ДА НАБИЯТ ДВАМА ТРИМА ШВЕДИ И ДА СПРАТ ДА ИДВАТ ТИЯ РУСИ ЧЕРВЕНДАЛЕСТИ НАРКОМАНИ

80

Анонимен

преди 6 години

То за руското гуру е съседната статия. Широка славянска душа, да откършиш от нея...

79

Me

преди 6 години

Adres, telefon, rojdenna data - publichni dannihttps://personer.eniro.se/resultat/Ralf%20Georg%20Sundberg

78

Ралфи

преди 6 години

Ралфи да си го оставим в бг затвор поне за 2 години, да стане държанка на ромито а след това да си излежи присъдата у шведск0. 2 години булка може и да иска да си остане у нас за постоянно

77

Циник до 75

преди 6 години

Колега , пиши моля те - какво казват шведите за клипа...ако ти е възможно!

76

Анонимен

преди 6 години

Ако лежи в тамошен затвор, няма да иска да излезе. Шведските затвори са едни от най-луксозните в света :)

75

Бау

преди 6 години

Много се чудих "защо" я ритна. Единственото логично обяснение е, че са се скарали преди това. Като си тръгваше я видя/позна реши да я удари, и да си замине. За това си носеше багажа на видеото. Трябва не само да бъде подведен под отговорност, но и да получи ефективна присъда и то в наш затвор. Може да е кратка, но там ще го научат на уважение и ще си получи заслуженото.

74

Анонимен

преди 6 години

Питам - ако някой от нас отиде в Стокхолм и ритне така шведка, що ли ще му се случи... ама шведка, а не емигрантка. Дали ще излезе от тамошен затвор.